Ο Αριστερός, Απόστολος "Τσε" Γκλέτσος!

04.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μέχρι χθες πίστευα πως ήξερα τα πάντα για τον Απόστολο Γκλέτσο. Από την καταγωγή του μέχρι το πως πίνει τον καφέ του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μέχρι χθες πίστευα πως ήξερα τα πάντα για τον Απόστολο Γκλέτσο. Από την καταγωγή του μέχρι το πως πίνει τον καφέ του (βλέπεις ο Τόλης είναι ένας άνθρωπος ανοιχτός) και ποιο χέρι τον βολεύει να δέρνει δημοσιογράφους και συναδέλφους του. Αυτά μέχρι χθες, διότι τη φετινή σεζόν ο Απόστολος φροντίζει να μας δείξει κι άλλες πλευρές του εαυτού του. Όπως δηλαδή ότι μπορεί να παίξει σε κωμωδία, να συσχετιστεί με κοτζάμ Κατερίνα Λέχου και το κυριότερο ότι είναι Αριστερός. Φουλ αριστερούμπα είναι ο Τόλης και για του λόγου το αληθές, πρώτα είπε Τσε και μετά μαμά. Κι εγώ που νόμιζα ότι πρώτα είπε....Λη (ο Μπρους Λη)!

Τις αριστερές του καταβολές, η αλήθεια, ποτέ δεν τις είχα διαγνώσει. Με την τζιπούρα του (που λέει και η επίσης αριστερή 4χρονη κόρη του), το σπίτι στην Κηφισιά, το γυμναστήριο κτλ δεν κατάφερα να καταλάβω πως πίσω απ’ όλα αυτά κρύβεται ένας αγωνιστής, που μάλιστα θέλει να προσφέρει στην Αριστερά ουσιαστικά κι όχι μόνο με τα λόγια. Μέχρι να τον καλέσει η Αλέκα στο «Σπίτι του Λαού», ο Τόλης στο δικό του λαϊκό σπίτι έχει αναλάβει δράση και μάλιστα σημαντική. Μυεί την κόρη του στην Αριστερά και προς πληροφόρησή σου έχει τα πρώτα αποτελέσματα. Η 4χρονη Παρασκευή - Βασιλική με το που βλέπει ένα τζιπ γυρίζει στον μπαμπά της και λέει: «Κοίτα μπαμπά μια τζιπούρα». Και το δικό μου το ανιψάκι έχει πάει πέντε χρονών κι ακόμη το τζιπ το λέει...κούρσα!

Πάντως, όλα αυτά για τον Γκλέτσο, δεν τα λέω από μόνη μου, ούτε τα βγάζω από το μυαλό μου. Τα λέει ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνεντεύξεις του, ενώ για την κόρη του μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Λίγο χαμένα, να πω, τα είχε η Ελένη όταν άκουγε να μιλάει ο Απόστολος με τόσο πάθος για τις πολιτικές πεποιθήσεις τις δικές του και της κόρης του. Και λογικό, διότι ο γιος της είναι επίσης τεσσάρων και δεν ξέρει ακόμη τι θα ψηφίσει!!!!!!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]