Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο!

04.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο. Πωλείται και το δίνω όσο κι όσο (καλά αυτό δεν ισχύει) φτάνει Θεέ μου από εκείνο ( εκείνη) να γλιτώσω.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο. Πωλείται και το δίνω όσο κι όσο (καλά αυτό δεν ισχύει) φτάνει Θεέ μου από εκείνο ( εκείνη) να γλιτώσω. Μία τεράστια ταμπέλα «For Sale» μπήκε από το πρωί της Δευτέρας έξω από το σπίτι των Πιτ (Μπραντ και Τζένιφερ Άνιστον), στο Λος Άντζελες και οι ενδιαφερόμενοι έχουν κιόλας σχηματίσει ουρές. Τι κι αν η τιμή πώληση της έπαυλης αγγίζει τα 28 εκατομμύρια δολάρια, αντί 14 που το είχε αγοράσει το πρώην ζευγάρι το 2001; Και μόνο στην ιδέα ότι εδώ έζησαν κάποτε οι Πιτ, κεντρίζει το ενδιαφέρον του υποψήφιου αγοραστή.

Και το σπίτι εδώ που τα λέμε αξίζει τα παραπάνω λεφτά του. Καταρχήν, πρόκειται για ένα κτίσμα της δεκαετίας του 30, στο οποίο ο Μπραντ (που έχει κόλλημα με τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου) μεγαλούργησε με τη φαντασία του. Τι ακριβά ξύλινα πατώματα του έβαλε, τι πισίνα εσωτερικού χώρου, τι γήπεδο τένις, τι αίθουσα κινηματογράφου με δερμάτινα καθίσματα έφτιαξε. Μέχρι μπαρ σε γυάλινο δωμάτιο έφτιαξε για να τα πίνουν εκεί αυτός με τους φίλους του. Τα λεφτά που θα πάρουν από την πώληση του σπιτιού, το πρώην ζευγάρι θα τα μοιραστεί δια δύο.

Δια δύο και μέσα σε φιλικό κλίμα μοίρασαν και την κοινή περιουσία τους, ύψους 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Και μην το παίρνεις αψήφιστα αυτό. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να μοιράζεις εκατό δισεκατομμύρια; Πέφτουν κορμιά σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά ο Μπραντ με την Τζεν στάθηκαν βράχοι. Τόσο βράχοι, που μόνο μαζί δεν ήσαν την Κυριακή που εκδόθηκε κι επίσημα το διαζύγιο τους, να γιορτάσουν το γεγονός. Ο Μπραντ, δε λέω, γιόρτασε το διαζύγιο του και με το παραπάνω. Με την Αντζελίνα βεβαίως, την οποία σκοπεύει - λένε οι φήμες - να παντρευτεί και μάλιστα σύντομα. Αν και για τον συγκεκριμένο γάμο υπάρχουν κάποιες ενστάσεις κι επιφυλάξεις από τους γονείς του. Παρόλο που έχουν γνωρίσει την Αντζελίνα και τη θεωρούν γλυκιά ( κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν κοτζάμ Τζολί γλυκιά) δεν θέλουν και τόσο πολύ να την κάνουν νύφη τους, αφού ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει την Άνιστον!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]