Χώρισαν Παρίς - Πάρης!

03.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Πέντε μήνες το καημένο μ’ έχεις αρραβωνιασμένο. Πότε θα παντρευτούμε Παρασκευά μου, πότε θα βάλουμε στεφάνι στον Αϊ Γιάννη».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Πέντε μήνες το καημένο μ’ έχεις αρραβωνιασμένο. Πότε θα παντρευτούμε Παρασκευά μου, πότε θα βάλουμε στεφάνι στον Αϊ Γιάννη». Το τραγούδησε μια, το τραγούδησε δυο, το τραγούδησε τρεις το άσμα η Παρίς Χίλτον στον Πάρη κι αφού αυτός δεν έπαιρνε μπρος, αποφάσισε να τον χωρίσει. Σωστά κατάλαβες, το «ζευγαράκι της Εκάλης» δεν είναι πια μαζί και την είδηση του χωρισμού ανακοίνωσε επίσημα η ίδια η Παρίς.

«Με τον Πάρη χωρίσαμε, διότι είμαι πολύ μικρή για να παντρευτώ, ενώ έχω να ασχοληθώ πρώτα με την καριέρα μου». Τα παραπάνω λόγια - όσο παράξενο κι αν σου ακούγεται - ανήκουν στην Παρίς και στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο, όπου γνωστοποίησε τον χωρισμό της από το γιο της Μαριάνας Λάτση. Το παράξενο της όλης υπόθεσης είναι πως η Χίλτον, που έκανε κρα για γάμο, αποφάσισε να χωρίσει τον Πάρη και πως αυτός που δεν ήταν και τόσο φανατικός της όλης ιδέας έμεινε πίσω να κουνάει το μαντήλι στην καλή του.

Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της Παρίς (οι γνωστοί - άγνωστοι ρουφ) η 24χρονη κουράστηκε να περιμένει τον αγαπημένο της να αποφασίσει πότε θα παντρευτούν (ξέρεις τι είναι να περιμένεις πέντε ολόκληρους μήνες μέχρι ο 22χρονος αρραβωνιαστικός σου αποφασίσει να πει το «ναι»; Δράμα), ενώ και η όχι και τόσο «εγκάρδια» στάση της οικογένειας του απέναντι σε αυτήν και την οικογένειά της, συντέλεσε στο να πει το «αντίο». Επειδή, όμως, η αιτία αυτή δεν είναι και τόσο κολακευτική για μία περιζήτητη (λέμε τώρα) νύφη, όπως η Παρίς, απέδωσε τους λόγους του χωρισμού στο νεαρό της ηλικίας της, στο γεγονός ότι πολλά ζευγάρια αν και αγαπιούνται πολύ όταν παντρεύονται χωρίζουν, αλλά και στο ότι θέλει να ασχοληθεί με την καριέρα της. Πάντως, μαύρα δεν τα έβαψε και για του λόγου το αληθές, την Παρασκευή (μία μέρα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού) εθεάθη με μεγάλη παρέα σε κλαμπ του Λος Άντζελες να διασκεδάζει όπως μόνο αυτή ξέρει και καμία πεθερά δεν θέλει να μάθει!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]