"Η εκδίκηση της Big Μάνας"!

03.10.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ξεκίνησε και το Big Mother ή αλλιώς η «εκδίκηση της μάνας»! Μετά από τέσσερα χρόνια reality ήρθε η ώρα και για την ελληνίδα μάνα να κερδίσει τα δικά της 15 λεπτά δημοσιότητας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ξεκίνησε και το Big Mother ή αλλιώς η «εκδίκηση της μάνας»! Μετά από τέσσερα χρόνια reality ήρθε η ώρα και για την ελληνίδα μάνα να κερδίσει τα δικά της 15 λεπτά δημοσιότητας. Και ήσαν πολλές αυτές που έσπευσαν να τα κατακτήσουν, όμως, τελικά εννέα κατάφεραν να μπουν στο παιγνίδι. Με τα παιδιά τους υπό μάλης, οι μάνες reality (η σύγχρονη εκδοχής της μάνας ρέιβερ) κάθισαν την Κυριακή το βράδυ απέναντι από την Τατιάνα Στεφανίδου κι εξήγησαν τους λόγους που μπήκαν στο παιγνίδι. Πρωτότυπο: καμία δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια ή ηθοποιός. Τώρα, αν μέσα στο σπίτι την ώρα που καθαρίζει το κρεμμυδάκι πει κι ένα τραγουδάκι ή την ώρα του καφέ εξομολογηθεί σε έτερη μάνα reality πως από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός, ε το συγχωρούμε, διότι είναι και οι κάμερες που σε κάνουν να...νιώθεις πιο άνετα.

Και τώρα που είπα κρεμμυδάκι. Επιτέλους, φέτος το χειμώνα θα δούμε τσακωμούς με αιτία και όχι γιατί....με είπες τσουτσέκι! Του κολοκυθιού θα γίνει στο σπίτι, διότι πως να το κάνουμε είναι δύσκολο να συνυπάρξουν εννέα νοικοκυρές. Κι αν καμία απ’ αυτές έχει βλέψη για εκπομπή μαγειρικής, άστα να πάνε. Αλλά γιατί το πάω τόσο μακριά; Όταν σε βλέπει ολόκληρη η Ελλάδα (λέμε τώρα) από τη γειτόνισσα μέχρι την ξαδέρφη στην Γκούρα Κορινθίας, θέλεις να βάλεις τα δυνατά σου και να επιδείξεις το πόσο καλή νοικοκυρά είσαι. Γι αυτό σου λέω, φέτος, η κουτάλα και η μαχαίρα θα βρεθούν σε θέση μάχης. Άσε, που για πρώτη φορά η τουαλέτα θα περιοριστεί στα καθήκοντα της και την παράσταση θα κλέψει η κουζίνα.

Δεν πιστεύω, να περιμένεις πως θα παίξει σκηνικό ανάμεσα σε κάποια από τα παιδιά; Καταρχήν, την περίπτωση των αγοριών (μηδενός εξαιρουμένου) περιγράφει μία μόνο φράση....μαμάκηδες όλης της χώρας ενωθείτε! Ο Μικές, ο Λαλάκης, ο Ιάκωβος και άλλοι «μαμάκηδες του ελληνικού κινηματογράφου» παίρνουν σάρκα και οστά από τον Γιάννη, τον Ανδρέα, τον Κων/νο. Όσον αφορά την περίπτωση που προβλέπει το παιγνίδι να υπάρξει ζευγάρι, χλωμό το κόβω. Ποια γυναίκα θα πάρει στα σοβαρά άνδρα που πηγαίνει σε reality με τη μαμά του και δηλώνει πως αυτή είναι ο μεγάλος του έρωτας; Άσε, που οι συγκεκριμένες τέσσερις δεν μπήκαν στο παιγνίδι για γαμπρό, αλλά για κάνα δίσκο, ένα ρολάκι στην τηλεόραση ή ένα εξώφυλλο σε περιοδικό. Για τους γνωστούς λόγους δηλαδή που μπαίνει ένας νέος σε reality.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]