Πάρης Λάτσης: Την αγαπώ ακόμη!

05.10.2005
Αγαπημένε μου Πέτρο,«Ακόμη σε ζητώ και σε θέλω πιο πολύ είσαι εσύ η ανατολή στης ζωής μου τα ξενύχτια». «Σε θέλω σαν τρελός σαν τυφλός που ψάχνει φως κι’ ότι αντέχεται
Αγαπημένε μου Πέτρο,


«Ακόμη σε ζητώ και σε θέλω πιο πολύ είσαι εσύ η ανατολή στης ζωής μου τα ξενύχτια». «Σε θέλω σαν τρελός σαν τυφλός που ψάχνει φως κι’ ότι αντέχεται το υποδέχεται γυμνός». «Γύρνα πίσω θα πεθάνω. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Πίνω και καπνίζω σαν τρελός Ψάχνω κάποια να σου μοιάζει, μα καμιά δε σου ταιριάζει, ήσουνα για μένα ο θεός». Πόσο μου αρέσει που χώρισε ο Πάρης Κασιδώκοστας και η Παρίς Χίλτον. Όχι επειδή είμαι καμιά κακίστρω, αλλά επειδή ο χωρισμός των δύο νέων μου φέρνει στο μυαλό ένα σωρό τραγούδια της περίπτωσης. Ειδικά τώρα που ξέρω πως ο Πάρης είναι ακόμη ερωτευμένος με την Παρίς, ίσα που γράφω κι εγώ τραγούδι για αυτούς.

Α, δεν τα έμαθες; Ο νεαρός Κασιδώκοστας (Λάτσης στην ξενιτιά), αν και δεν ήταν φανατικός του γάμου και με τη στάση του έσπρωξε την καλή του στην απόφαση να τον χωρίσει, τώρα κλαίει και τη ζητάει πίσω. «Την αγαπώ ακόμη, την αγαπώ ακόμη» λέει σε φίλους και γνωστούς ο Πάρης και «πνίγει» τον καημό του σε ένα ποτήρι κρασί. «Είναι η πιο απίστευτη γυναίκα που έχω γνωρίσει». Μην μπερδεύεσαι Πέτρο μου, στο θέμα μας είμαι και ναι ο νεαρός αναφέρεται στην Παρίς. Μην το ψάχνεις, θα είδε σε αυτήν πράγματα που εμείς μέσα σε λίγες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες και στο γνωστό dvd «Πάρις φάε λάδι κι έλα βράδυ» δεν μπορούμε να διακρίνουμε.

Γι αυτό και την Δευτέρα μετά το χωρισμό τους έσπευσε να τοποθετηθεί επί του θέματος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Καταρχήν, επειδή το παιδί είναι Έλληνας κι από οικογένεια σωστή, αλλά και βάση των λεγόμενών του, μην περιμένεις να βγει το «Πάρις φάε λάδι κι έλα βράδυ Νο.2». Αν θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας, θα είναι με άλλον συμπρωταγωνιστή και το λάδι δεν θα είναι...μανιάτικο! Και συνεχίζω. Ο Πάρης δήλωσε πως με την Χίλτον πέρασε τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, σέβεται την απόφασή της και πως ακόμη την αγαπά. Πάντως, για την ιστορία - και κουτσομπολιό να κάνουμε - ο έρωτάς του με την Παρίς του κόστισε και κάτι παραπάνω, όπως ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων και μία πανάκριβη έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]