Προφυλακίστηκε ο αδελφός της Τάμτα

14.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Προφυλακιστέο έκρινε ο τακτικός ανακριτή τον αδελφό της Τάμτα κι έτσι το πρωί της Πέμπτης ο 22χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προφυλακιστέο έκρινε ο τακτικός ανακριτή τον αδελφό της Τάμτα κι έτσι το πρωί της Πέμπτης ο 22χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Ο νεαρός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής μετά από ληστεία που έκανε με το συνεργό του σε σούπερ μάρκετ του Ζωγράφου.

Κι όπως λένε, ο 20ος τακτικός ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του, επειδή δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το συνεργό του. Σύμφωνα, δε, με δημοσιεύματα ο 22χρονος Γεωργιανός στην απολογία του υποστήριξε ότι η ληστεία στο σούπερ μάρκετ ήταν μία απερισκεψία εκείνου και του φίλου του, οι οποίοι βρίσκονταν σε γειτονική ταβέρνα και σε κατάσταση μέθης, είπαν να κάνουν τη ληστεία για πλάκα.

Οι δύο άνδρες με την απειλή όπλου πήραν τις εισπράξεις από τον ταμία, ενώ αμέσως τους καταδίωξε ένας πελάτης (λέγεται ότι ήταν αστυνομικός), ο οποίος κατάφερε να πιάσει μόνο τον αδελφό της Τάμτα. Πάνω του βρέθηκαν μόνο οι εισπράξεις. Στο πλευρό του 22χρονου βρίσκεται η γνωστή αοιδός, η οποία είναι συντετριμμένη από την όλη ιστορία, ενώ δεν πιστεύει πως έμπλεξε ο αδελφός της, ο οποίος είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών.