Βίσση: "Δεν είμαστε φίλοι με τον Καρβέλα"!

14.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Άννα Βίσση επέστρεψε στην Ελλάδα κι έδωσε την πρώτη της συνέντευξη. Την κουβέντα μονοπώλησε κυρίως η παραμονή της στο Λος Άντζελες, οι γνωριμίες και φιλίες που έχει κάνει εκεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Άννα Βίσση επέστρεψε στην Ελλάδα κι έδωσε την πρώτη της συνέντευξη. Την κουβέντα μονοπώλησε κυρίως η παραμονή της στο Λος Άντζελες, οι γνωριμίες και φιλίες που έχει κάνει εκεί, το ελληνικό Πάσχα που πέρασε με τον Τομ Χανκς κι άλλους Έλληνες αστέρες του Χόλιγουντ και πολλά άλλα θέματα.

Ωστόσο, εγώ θα σταθώ σε ένα σημείο της συνέντευξης. Στο κομμάτι Νίκος Καρβέλας. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Down Town, αν νιώθει περίεργα που λέει τραγούδια του Νίκου Καρβέλα, η «Απόλυτη» απάντησε... «καθόλου»! Εδώ, που τα λέμε, τι περίεργα να νιώσει; Αν ήταν έτσι, το πρόγραμμα της θα ήταν όλο κι όλο καμιά δεκαριά τραγούδια. Και δεν θα περιλάμβανε τις μεγάλες επιτυχίες.

Γιατί, μη λησμονούμε ότι η Βίσση με τον Καρβέλα έφθασε στην κορυφή και για πάρα μα πάρα πολλά χρόνια εκείνος ήταν κυρίως ο συνθέτης και στιχουργός της. Ο εμπνευστής των μεγαλύτερων επιτυχιών της. Τς τς. Πώς τα λέω έτσι; Οπότε και να νιώθει περίεργα η «Απόλυτη», το προσπερνάει. Πάντως, την Κυριακή στη συναυλία της στο Fuzz όταν τραγούδησε το «Δώδεκα» γύρισε και είπε στο τέλος: «Να ναι καλά αυτός που το έγραψε».

Εμ, έτσι εύκολα ξεχνιούνται τόσα χρόνια κοινής πορείας; Κι όπως λέει η Βίσση στη συνέντευξη της: «Είναι μία περίοδος που πρέπει να περάσει». Πιστεύει ότι δεν υπάρχει μίσος με τον Καρβέλα, μόνο αγάπη και καλές σκέψεις. «Εντάξει, διαφωνήσαμε σε κάτι. Δε σημαίνει ότι υπάρχει μίσος» λέει χαρακτηριστικά, για να παραδεχτεί - ίσως για πρώτη φορά μετά τη διακοπή των σχέσεων τους - ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούν να είναι φίλοι.

Για το μέλλον δεν το αποκλείει. Βασικά, είναι σίγουρη ότι στο μέλλον θα είναι και πάλι καλοί φίλοι. Μακάρι, γιατί το μοντέλο «Βίσση - Καρβέλας» έχει εμπνεύσει πολλά χωρισμένα ζευγάρια και είναι κρίμα να μη δίνουν αυτοί το καλό παράδειγμα. Ε;