Τέλος η Πασχαλίδου από την ΕΡΤ!

07.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλη στεναχώρια έχω από την Δευτέρα που μου ήρθε το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ και ανακοίνωνε τη λήξη της συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλη στεναχώρια έχω από την Δευτέρα που μου ήρθε το δελτίο Τύπου της ΕΡΤ και ανακοίνωνε τη λήξη της συνεργασίας με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και τη μη ανανέωση του συμβολαίου της. Σνι, σνιφ. Τι θα κάνουμε εμείς χωρίς Αλεξάνδρα; Πως θα τη βγάλουμε χωρίς να ακούσουμε έστω μία φορά την προσωπική της δραματική ιστορία; Να το ξαναρίξουμε στην Μάρθα Βούρτση και στην Άντζελα Ζήλεια; Ωχ, λες να επιστρέψει η Μπόκοτα για τη Γιουροβίζιον; Και μόνο στην ιδέα ότι επιστρέφει η...μαυρόγατα, με κυρίεψε πανικός.

Καλά, το είπε μια φίλη μου, φαν Αλεξάνδρας (μη το ψάχνεις, είναι η μοναδική στην Ελλάδα και ψάχνει, αν έχεις καμία υπόψη σου, φαν Μπόκοτας για να...μαλλιοτραβηχτούν) πως πιάσανε οι κατάρες της Δάφνης κι έφυγε η Πασχαλίδου. Μάλιστα, η φίλη μου θεωρεί απόλυτα πετυχημένη τη θητεία της παρουσιάστριας στην ΕΡΤ και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο η κρατική τηλεόραση δεν ανανέωσε τη σύμβασή της, αφού προς τα εκεί πήγαινε το θέμα. Να σου πω, την ίδια απορία έχει και η Πασχαλίδου και αν ξέρεις κάτι, πάρτη τηλέφωνο στη Σουηδία (πήγε για να παρουσιάσει ένα φεστιβάλ τραγουδιού) να την ενημερώσεις.

Πάντως, κάποιες (κακές να τις πω;) γλώσσες, υποστηρίζουν πως η ΕΡΤ δεν της ανανέωσε, επειδή είναι δυσαρεστημένη (για να μην πω...τα έχει πάρει) με τη συμπεριφορά της και κάποιες δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξη. Η Πασχαλίδου εκεί είχε εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίξει πως αυτή είναι ο κυριότερος λόγος που πήραμε την Γιουροβίζιον, πως βοήθησαν οι δημόσιες σχέσεις της με τις Σκανδιναβικές χώρες (άσχετα αν τα δωδεκάρια ήρθαν από τα Βαλκάνια) και πως η ίδια δεν είχε καμία βοήθεια από την ΕΡΤ. Μάλιστα, αποκάλυψε ένα περιστατικό που εμένα πολύ με τσάντισε, πόσο μάλλον την Αλεξ. Ήθελε να πάρει μαζί της στο Κίεβο έναν φίλο της (θα σε γελάσω άμα εννοούσε τον γκόμενο) και η ΕΡΤ δεν της έδωσε ούτε ένα εισιτήριο. Αίσχος. Ντροπή να παίρνει η ΕΡΤ τέτοιες πρωτοβουλίες και να μη ρωτάει εμάς τους πολίτες. Θα μπορούσε να βγει ο Χουλιάρας και να ρωτήσει, αν εμείς οι Έλληνες επιθυμούμε να πληρώσουμε κάτι παραπάνω για να πάρει η Πασχαλίδου τον γκόμενο και να κάνει τσαμπέ διακοπές στο Κίεβο! Όλοι ναι θα λέγαμε, γιατί μας περισσεύουν και είμαστε και φιλότιμοι.

Απορία ανθρώπου που πληρώνει την ΕΡΤ: τώρα που έφυγε η Πασχαλίδου θα μου έρθει πιο φθηνά η ΔΕΗ; Για να ξέρω αν θα ανοίξω ή όχι το κλιματιστικό.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]