Θύμα ληστείας ο Χατζηνικολάου!

08.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θύμα ληστείας έπεσε τις προάλλες ο Νίκος Χατζηνικολάου, από διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι τους στη Ν. Ερυθραία και πήραν ο, τι βρήκαν μπροστά τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θύμα ληστείας έπεσε τις προάλλες ο Νίκος Χατζηνικολάου, από διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι τους στη Ν. Ερυθραία και πήραν ο, τι βρήκαν μπροστά τους. Τρεις χιλιάδες ευρώ, ένα κινητό, ένα dvd και λίγα κουλούρια για το δρόμο. Ωστόσο, στην ιστορία αλλού είναι το θέμα, αφού οι φήμες θέλουν το ζευγάρι Χατζηνικολάου - Τσολακάκη να έπεσαν θύματα ληστείας ενώ κοιμόντουσαν. Αυτό, αν το σκεφτείς είναι τρομακτικό κι αν ισχύουν οι λεπτομέρειες που κυκλοφορούν, τότε ο γνωστός δημοσιογράφος πρωταγωνίστησε...σε ταινία του Χόλιγουντ!

Οι κλέφτες ανήκουν σε μία συμμορία που δρα στα Βόρεια Προάστια, τα οποία έχουν κιόλας γδύσει. Μάλιστα, πρόκειται για επαγγελματίες που έχουν καταφέρει να κλέψουν τα πιο πλούσια σπίτια της περιοχής, χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι οι φρουροί, ενώ δεν τους τρομάζουν ούτε οι πυροβολισμοί που έχουν ρίξει κάποιοι ιδιοκτήτες όταν τους παίρνουν χαμπάρι. Οι κλέφτες αυτοί, λοιπόν, λέγεται πως μπήκαν στο σπίτι του Χατζηνικολάου όταν αυτός και η σύζυγος του κοιμόντουσαν και αφού τους έριξαν αναισθητικό σπρέι, έκαναν ήσυχα και αθόρυβα τη δουλειά τους.

Το ζευγάρι, ωστόσο, διαψεύδει το σενάριο αυτό και δηλώνει πως οι κλέφτες μπήκαν στο σπίτι όταν εκείνοι απουσίαζαν. Η, δε, λεία που πήραν ήταν κυρίως χρηματική (τρεις χιλιάδες ευρώ από μία τσάντα της κυρίας Τσολακάκη). Στο σημείο αυτό επίτρεψε μου να πάθω τη μελαγχολία. Εγώ, τρεις χιλιάδες ευρώ δεν έχω συνολικά στους τέσσερις λογαριασμούς στην τράπεζα. Στις δε, τσάντες μου αφήνω επίτηδες από πενήντα λεπτά για να έχω καβάτζα στις μεγάλες φτώχειες.




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]