Τρέλανε ο έρωτας Μάκη και Τομ!

08.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο μήνας Ιούνιος μπορεί να μετονομαστεί σε...μήνα Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Από τη μέρα που έγινε γνωστό πως ο γνωστός δημοσιογράφος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο μήνας Ιούνιος μπορεί να μετονομαστεί σε...μήνα Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Από τη μέρα που έγινε γνωστό πως ο γνωστός δημοσιογράφος θα παντρευτεί την αγαπημένη του Κιμ, κάθε λίγο και λιγάκι έχουμε νεότερα από το μέτωπο. Πήγε το ζευγάρι στα μπουζούκια και δη στον Πάνο Κιάμο; Από κοντά η κάμερα για να απαθανατίσει την...σπάνια στιγμή που ο Μάκης ραίνει τη νεαρά Κιμ με γαρούφαλλο και της άδει σαν ερωτευμένο πιτσουνάκι ετών 25, το άσμα «Είμαι στα χάι μου». Εμφανίστηκε το ζευγάρι στη δεξίωση του Καμένου; Στράφηκε η κάμερα πάνω του για την χιλιοστή εξηκοστή δήλωση της μέλλουσας νύφης, κάνοντας την πραγματική νύφη της βραδιάς Έλενα Τζούλη, να ψάχνει τεχνάσματα για να στρέψει τα φώτα πάνω της. Μήπως να έπεφτε γυμνή στην πισίνα; Όλο και κάτι θα γινόταν.

Γενικά, αυτές τις μέρες έχουμε πάθει...overdose με τον έρωτα του Μάκη, ενώ εκτός από τις εξόδους του ζεύγους έχουμε και τις δηλώσεις της μητέρας του, η οποία δεν φαίνεται να συμπαθεί και πολύ τη νύφη. Και σε ρωτώ, περίμενες εσύ ποτέ ο Μάκης να επιτρέπει να είναι το μόνιμο και αγαπημένο θέμα των κουτσομπολίστικων και μη εντύπων κι εκπομπών για τα προσωπικά του και μάλιστα ο ίδιος να τους βοηθά στο υλικό τους;

Μωραίνει ο έρωτας όταν βρίσκεσαι σε...εύθραυστη ηλικία και ειδικά αν η αγαπημένη είναι κατά πολύ μικρότερη. Πάρε παράδειγμα τον Τομ Κρουζ, που με τον έρωτα του για την Κέιτ Χόλμς, έχει γίνει ο περίγελος του Χόλιγουντ. Ο Μάκης δεν έχει γίνει ακόμη «περίγελος». Με την Κιμ, όμως, είναι οι νέοι Σπύρος και Ράνια Καρατζαφέρη κι ας ελπίσουμε όπως τα «πρότυπα» τους έτσι και αυτοί, να περιοριστούν στην από κοινού παρουσίαση εκπομπής, στη συνεργασία σε ρεπορτάζ και αποκαλύψεις, άντε και σε κάποιες φωτογραφήσεις εδώ κι εκεί!
Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.