"Φίλος έδωσε σε φίλο..."!

10.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπερδεμένη τα μάλα είμαι με την ελληνική show biz και τις δήθεν φιλίες και αγάπες που υπάρχουν στο χώρο. Όλοι δημοσίως δηλώνουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπερδεμένη τα μάλα είμαι με την ελληνική show biz και τις δήθεν φιλίες και αγάπες που υπάρχουν στο χώρο. Όλοι δημοσίως δηλώνουν πως αγαπάνε τους υπόλοιπους (άσχετο αν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις οι περισσότεροι ρωτάνε αν πιάνουν τα βουντού για να κάνουν σε...φίλο συνάδελφο) και γενικά νομίζεις πως η ελληνική show biz είναι μία μεγάλη...φιλία! Αναρωτιέσαι πως μου ήρθε Παρασκευιάτικα να γράφω τέτοια κουλά κι αν έχει αρχίσει να με βαράει η ζέστη στο κεφάλι; Λοιπόν, δεν είναι η ζέστη αυτή που με χτύπησε στο κεφάλι, αλλά αυτά που άκουσα και είδα στην εκπομπή του Μάκη και της Κιμ Τριανταφυλλόπουλου, όπου είχαν καλεσμένη την Καίτη Γραμπή και καμιά εικοσαριά φίλους της που έσταζαν μέλι για την αοιδό.

Σε ένα βίντεο μίλησε για την Καίτη η Νατάσσα Θεοδωρίδου και από τα λεγόμενά της καταλάβαμε πως οι δύο γυναίκες είναι οι καλύτερες φίλες, ενώ η Νατάσσα είπε τη λέξη «Αγαπώ» για την Γαρμπή περισσότερες φορές απ’ ο, τι τη λέει σε ένα μήνα για τον σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο! Μέχρι κι ευχές για συνεργασία έκανε η Θεοδωρίδου, που βρήκαν σύμφωνη και την Καίτη. Καλά δεν χρειάζεται να σου πω ποια ήταν η απάντηση της Γαρμπή στα όσα είπε γι αυτήν η συνάδελφό της. «Την αγαπώ», «Την αγαπώ», «Την αγαπώ» και γενικά στις 10 λέξεις οι εννιά ήταν «Αγαπώ» και η δέκατη «Αγάπη»!

Επειδή είμαι...εύζουμος άνθρωπος (με πιάνουν εύκολα τα ζουμιά) κανονικά έπρεπε να αρχίσω τους κλαυθμούς και οδυρμούς για τα συγκινητικά λόγια αγάπης που αντήλλαξαν οι δύο αοιδοί. Φευ, ,όμως. Μία εβδομάδα πριν είχα διαβάσει σε δημοσίευμα πως οι δύο γυναίκες έγιναν θέμα συζήτησης στην Κύπρο (ακόμη λένε τις κουβεντιάζουν) επειδή η Θεοδωρίδου έφυγε από φιλανθρωπική εκδήλωση που την είχε καλέσει η σύζυγος του Τάσσου Παπαδόπουλου, αφού καλεσμένη ήταν και η Γαρμπή. Σε μπέρδεψα λιγάκι, γι αυτό και το παίρνω αλλιώς. Η σύζυγος του Προέδρου διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση και κάλεσε τη Νατάσσα με το σύζυγό της. Μάλιστα τους έκλεισε σουίτα σε μεγάλο ξενοδοχείο και τους παρείχε τις απαραίτητες ανέσεις. Στην ίδια εκδήλωση κάλεσε και την Καίτη με τον Διονύση Σχοινά, χωρίς μάλλον να έχει ενημερώσει την πρώτη. Και σε αυτούς έκλεισε σουίτα, αλλά σύμφωνα με το κουτσομπολιό στο δεύτερο ζευγάρι τα extras ήταν καλύτερα και πιο...χλιδάτα, με αποτέλεσμα η Θεοδωρίδου να εξοργιστεί, να πάρει το σύζυγό της και να φύγουν από την Κύπρο.

Είναι να μην αναρωτιέμαι μετά για τις «φιλίες» και την απλόχερη αγάπη των κοσμικών;




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]