Μικρούτσικος εναντίον Αρζόγλου λόγω...AGB!

06.06.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είμαι πια σίγουρη: λυπάται η ψυχή μου τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα όσα τραβάει με το Dream Show και δηλώνω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είμαι πια σίγουρη: λυπάται η ψυχή μου τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τα όσα τραβάει με το Dream Show και δηλώνω τη συμπαράστασή μου στον αγώνα του να ανεβάσει τα νούμερα του show και να το σώσει από το σίγουρο...ναυάγιο! Μάλιστα, ο αγώνας του για το ανέβασμα των νούμερων είναι πιο δύσκολος και από αυτόν του Δαυίδ εναντίον Γολιάθ γι αυτό και χρειάζεται την υποστήριξη από εμάς. Για παράδειγμα, εγώ θα καθίσω να σκεφτώ με ποιον άλλον, μετά τον Κώστα Αρζόγλου μπορεί να «τσακωθεί» από την κριτική επιτροπή ή να του συστήσω τον προσωπικό μου ψυχαναλυτή και να του δώσει δυο τρεις ερωτησούλες να κάνει στους παίκτες και να βγάλει τα εσώψυχά τους.

Καλά κι αυτοί, κελεπούρια πρώτα. Τους έβαλε ο Ανδρέας εργασία για το σπίτι να καθίσουν όλοι μαζί και να πουν τι τους ενοχλεί στον καθένα κι αυτοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως είναι μια χαρά μεταξύ τους, αφού αυτό που τους ενοχλεί (μετά συγχωρήσεως αλλά είναι ολίγο εμετικό: να κάνουν μπαλάκι τη μύξα και να την πετάνε στο πάτωμα. Μπλιαχ) δεν το κάνει - προς το παρόν - κανείς. Χριστέ μου, αυτά τα άτομα ευελπιστούν μια μέρα να γίνουν ηθοποιοί; Γι αυτό σου λέω, το έργο του Ανδρέα είναι δύσκολο και θέλει τη συμπαράσταση όλων μας.

Βέβαια, αυτός που την «πλήρωσε» στα πλαίσια του...ανεβάσματος των νούμερων είναι ο Κώστας Αρζόγλου. Ο Ανδρέας με το γνωστό Μικρουτσίστικο ύφος του (ξέρεις αυτό που χρησιμοποιεί όποια λέξη του κατέβει κι ας μην κολλάει στην πρόταση ή δεν υπάρχει πουθενά στο λεξικό) τα «έχωσε» στον γνωστό σκηνοθέτη επειδή την προηγούμενη εβδομάδα είπε «ωραιοπαθή» τον Χόρχε Περδίκη. Ξέρεις, αυτό το ψώνιο που νομίζει πως είναι ο νέος Κούρκουλος (ο Νίκος παρακαλώ)! Μάταια, ο Αρζόγλου προσπαθούσε να εξηγήσει τι εννοούσε. Ο Μικρούτσικος είχε πάρει φόρα και με το ένα μάτι να κοιτάει συνέχεια αριστερά (ρε μπας κι έχει βάλει μηχανάκι της AGB να κοιτάει τα νούμερα; Γιατί κάθε φορά που έριχνε βλέφαρο, ανέβαζε και...ταχύτητα) συνέχιζε να επιπλήττει τον Αρζόγλου σα να είναι ο τελευταίος σκηνοθέτης. Τα υπόλοιπα μέλη προσπαθούσαν να υπερασπιστούν τον Αρζόγλου, αλλά άμα ο Μικρούτσικος παίρνει φόρα και προκειμένου να ανεβάσει νούμερα, τα «χώνει» ακόμα και στον Σκορτέζε! Τώρα, μεταξύ μας, αλλά αν εγώ ήμουν Αρζόγλου θα έφευγα την επομένη στιγμή. Ένας καλλιτέχνης σαν αυτόν δεν έχει ανάγκη από...μικρούτσικες συνεργασίες!




Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]