"Ιπτάμενος" και τζέντλεμαν ο Ρουβάς!

08.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Όταν βλέπω αεροπλάνο μου ρχεται να την κάνω και να πάρω...την Ελλάδα σβάρνα». Ο Sakis Ρουβάς για ακόμη μία φορά προηγείται των ελλήνων συναδέλφων του καθώς είναι ο πρώτος αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όταν βλέπω αεροπλάνο μου ρχεται να την κάνω και να πάρω...την Ελλάδα σβάρνα». Ο Sakis Ρουβάς για ακόμη μία φορά προηγείται των ελλήνων συναδέλφων του καθώς είναι ο πρώτος αοιδός που μέσα σε μία μέρα επισκέπτεται τέσσερις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας στα πλαίσια προώθησης του νέου του δίσκου. Και φυσικά με μέσο ένα αεροπλάνο. Η περιοδεία του ξεκίνησε από το Ηράκλειο, συνεχίστηκε στην Κέρκυρα, έπειτα πήγε στην Θεσσαλονίκη και από εκεί κατέληξε στην Αθήνα, όπου δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι. Τι κι αν ο Sakis διένυσε 1000 μίλια μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες; Είχε ηθικό ακμαιότατο, ήτο μέσα στο κέφι και την χαρά και παρόλα τα τραβήγματα που υπέστη από τις πολυάριθμες και «μανιασμένες» Ρουβίτσες, έφθασε στο πάρτι...ατσαλάκωτος!

Και όχι μόνος. Συνοδευόταν από την Κάτια Ζυγούλη κι έτσι επανήλθε η καρδιά μας στη θέση της, αφού τη βραδιά των «Αρίων» είχε φύγει που δεν είδαμε τα παιδιά μαζί στην εκδήλωση. «Ρε θες να χώρισαν» αναρωτιόνταν οι κακοπροαίρετες και προτού οι μεσημεριανές εκπομπές ξεκινήσουν τις εικασίες, το ζευγάρι πήγε μαζί στο πάρτι και ήτο εκδηλωτικότατο ως προς τον έρωτά τους. Φιλιά και τέτοια δεν είχαμε. Αυτά είναι πλέον ξεπερασμένα και οι μόνοι που αρκούνται σε δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης με φιλιά και σαλιαρίσματα, δεν είναι σταρ όπως ο Ρουβάς και η Ζυγούλη. Οι original σταρ, όπως τα παιδιά, εκδηλώνουν τον έρωτά τους με βλέμματα όλο νόημα, τρυφερές χειρονομίες και γενικά η γλώσσα του σώματός τους είναι ίδια με αυτή των σταρ του Χόλιγουντ.

Έτσι καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, ήσαν μαζί, εκείνη πότε του έφτιαχνε το ατίθασο τσουλούφι κι εκείνος πότε έσκυβε στο αυτί της για να της ψιθυρίσει κάτι. Τι ακριβώς δεν το γνωρίζω. Ο κοριός που είχα βάλει στο πέτο του Sakis έπεσε. Τι άλλα; Α, στο πάρτι ήταν πλήθος επωνύμων, ενώ η παρουσία που συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα των θαμώνων ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Το τράβηγμά του το είδαμε και το εμπεδώσαμε. Τον κοιτούσαν επειδή τελευταία κυκλοφορούν κάτι φήμες που δεν είναι και τόσο φούμαρα, πως οι δύο άνδρες δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο στη σχέση τους και πως μετά το τέλος της συνεργασίας τους, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και η φιλία τους. Ο Ψινάκης, πάντως, έφθασε στο κλαμπ με δύο ώρες καθυστέρηση και με τον Sakis δεν είχαν και πολλά, πολλά. Με τη δε, Ζυγούλη ζήτημα να είπαν ένα: «Ωραίο καιρό έχει»!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]