Παρασκήνια από τα Αρίων!

06.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θα μπορούσαν εύκολα να μετονομαστούν σε.... «Χατζη- Αρίων» αφού και την Τρίτη το βράδυ ο νεαρός αοιδός Μιχάλης Χατζηγιάννης σάρωσε στα μουσικά βραβεία Αρίων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θα μπορούσαν εύκολα να μετονομαστούν σε.... «Χατζη- Αρίων» αφού και την Τρίτη το βράδυ ο νεαρός αοιδός Μιχάλης Χατζηγιάννης σάρωσε στα μουσικά βραβεία Αρίων. Ο, τι συνέβη δηλαδή και πέρυσι. Πέντε βραβεία παρέλαβε ο Μιχάλης, ωστόσο την παράσταση δεν την έκλεψε αυτός. Ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς ήτο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία «παραβίασε» το...εμπάργκο της Heaven και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους της στην εταιρία που έλαμψαν δια της απουσίας τους, αυτή έλαμψε δια της παρουσίας της. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά χάρηκε τη συμμετοχή της στην εκδήλωση και ευτυχισμένη ανέβηκε και τις τρεις φορές να παραλάβει το βραβείο της. Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε και «καλύτερη τραγουδίστρια της χρονιάς»!

Κι ενώ πολλοί «εμπορικοί» γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη τους στην τελετή - σου λένε: άμα δεν πάρω βραβείο και δεν κλέψω την παράσταση, τι να πάω να κάνω; Να περιμένω τέσσερις ώρες για ένα δυο πλάνα; -, οι «ποιοτικοί», βραβευθέντες και μη, έδωσαν κανονικά το παρών τους. Η Χαρούλα Αλεξίου για ακόμη μία χρονιά στήριξε τον θεσμό, ενώ εκεί ήταν και ο Διονύσης Σαββόπουλος και ας μην πήρε κάποιο βραβείο. Στα «Αρίων» βρέθηκε και ο Ντέμης Ρούσσος για να δώσει το βραβείο του «δίσκου της χρονιάς» το οποίο κέρδισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Εκεί, ήταν και ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος βραβεύθηκε για τη συνολική του προσφορά στο τραγούδι.

Στο Μέγαρο Μουσικής, οι καλλιτέχνες έφθασαν από νωρίς για να πάρουν θέση. Ο μόνος που κατέφθασε αργοπορημένος ήταν ο Ηλίας Ψινάκης με την παρέα του, αλλά και τα Ημισκούμπρια που μπήκαν στην αίθουσα την ώρα που βραβευόταν ο Πασχάλης Τερζής. Και μια που το έφερε η κουβέντα στον Ηλία Ψινάκη. Για ακόμη μία φορά, ο γνωστός μάνατζερ έκλεψε την παράσταση καθώς όταν παρέδωσε το βραβείο για τον «καλύτερο ποπ δίσκο» εμφανίσθηκε με φτερά αγγέλου. Κι ένα κουτσομπολιό, Ψινάκης και Ρουβάς όχι μόνο δεν πήγαν μαζί στο Μέγαρο, αλλά κάθισαν και τρεις με τέσσερις σειρές μακριά. Και μετά σου λένε, δεν είναι...σχέσεις στον πάγο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]