Απολύθηκε ο Χίος από το Alter!

05.04.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έφυγες» είπαν οι του Alter στον Στέφανο Χίο κι αυτός κατουρήθηκε (μετά συγχωρήσεως) από τα γέλια για το ωραίο πρωταπριλιάτικο ψέμα που του είπαν τα αφεντικά του καναλιού.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έφυγες» είπαν οι του Alter στον Στέφανο Χίο κι αυτός κατουρήθηκε (μετά συγχωρήσεως) από τα γέλια για το ωραίο πρωταπριλιάτικο ψέμα που του είπαν τα αφεντικά του καναλιού. Φευ, όμως, το «έφυγες» - η Κωστόπουλου εκδοχή για το....απολύεσαι - ήτο αληθινό και πρόκειται για τη κορφή του παγόβουνου ή μάλλον για το τέλος της έντονης τον τελευταίο καιρό σχέσης ανάμεσα στον παρουσιαστή και το κανάλι. Τι συνέβη, όμως, και ο Χίος απολύθηκε τρεις μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του; Τα σενάρια είναι πολλά και η κάθε πλευρά δίνει τη δική της εκδοχή.

Ας πάρουμε πρώτα την εκδοχή του καναλιού και μετά να αναφερθούμε στου Χίου. Α, πετάξου μέχρι το φανάρι να πάρεις χαρτομάντιλα από το παιδί των φαναριών, γιατί η ιστορία ετούτου του παιδιού του λαού που έγινε αδέκαστος τηλεοπτικός αστέρας, έχει πολύ μα πολύ κλάμα. Από το κανάλι, λοιπόν έρχονται πληροφορίες πως η συνεργασία τους έληξε πριν την ώρα της επειδή ο Χίος στην εκπομπή την επομένη του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Αλβανία, είπε πως ο φίλαθλος έπρεπε να έκαιγε τη σημαία, αφού ο ίδιος αυτό θα έπραττε. Άτσα και...εθνικιστής το «αδέκαστο δαιμόνιο ρεπόρτερ»! Ένας άλλος λόγος που τον απέλυσαν ήτο το χοντρό μπουγιουρντί (νομίζω γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ) που κατέφθασε στο Alter από τον Νίκο Μουρατίδης, ο οποίος ζητεί αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον Χίο, όταν αυτός είπε ότι βρισκόταν στο κλαμπ Khalua το βράδυ που έγινε η έφοδος για ναρκωτικά. Είπαμε «αδέκαστο δαιμόνιο ρεπόρτερ» το Χίο, αλλά μη τους στοιχίσει και ο κούκος αηδόνι.

Πήρες τα χαρτομάντιλα, διότι ξεκινώ την εξιστόρηση της εκδοχής του Στέφανου. Σνιφ, σνιφ (ρίχνω ένα κλάμα στην αρχή, διότι ξέρω τι θα πω) ο Χίος απελύθη διότι δεν ήθελε να φορέσει μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο, παπιγιόν και να γίνει...σερβιτόρος! Τι; Ήθελε το κανάλι να κάνει κοτζάμ Χίο σερβιτόρο; Πρόσεξε είναι το γνωστό χιουμοράκι του παρουσιαστή, ο οποίος με την άνωθεν αμφίεση ένιωθε κάπως έτσι. «Ας βάλει κι αυτός ένα εμπριμέ κουστουμάκι» θα μου πεις. Σσσωστόςςςςς! Αλλά και πάλι πρόκειται για χιουμοράκι του Χίου, ο οποίος όταν αναφέρεται σε κοστούμια, εννοεί πως το κανάλι άρχισε σιγά σιγά να του κόβει τα ρεπορτάζ στον δρόμο και να τον κάνει παρουσιαστή του σαλονιού. Καλύτερα να του βάλεις ταφόπλακα του Στέφανου, παρά να του στερήσεις το ρεπορτάζ. Αλλά και στο ρεπορτάζ, καλύτερα να το καταργήσεις, παρά να του στερήσεις τον Χίο! Γι αυτό και άμα τη απόλυση του επέγραψε με το Extra 3, όπου θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο.

Ένα έχω να πω: τρέμε Νίκο Χατζηνικολάου!!!!!!!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]