"Ρούλα - Θέμος: Τους πήρε το τσουνάμι"!

18.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Του τσουναμιού το κάγκελο» γίνεται στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνιστές τη Ρούλα Κορομηλά και τον Θέμο Αναστασιάδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Του τσουναμιού το κάγκελο» γίνεται στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνιστές τη Ρούλα Κορομηλά και τον Θέμο Αναστασιάδη. Ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές υπάρχει κόντρα τα τελευταία χρόνια, όμως τελευταία έχει κορυφωθεί προς όφελος των τηλεθεατών (είναι για γέλια τα όσα συμβαίνουν) και προς κακό αυτών και κυρίως της Ρούλας. Η νέα πράξη στην κόντρα τους παίχτηκε το βράδυ της Δευτέρας, όπου ο Θέμος έπαιξε ένα ακόμη βίντεο με Ρούλα.

Η Κορομηλά παρουσιαζόταν ωσάν άλλη Ζαν Ντ’ Αρκ, η οποία κατηγορούσε «με αγάπη» την Μαστροκώστα και τον Σόμμερ που έμειναν στα Πουκέτ μετά την καταστροφή. Κάτι που η ίδια, όπως έλεγε, ποτέ δεν θα έκανε αφού δεν θα άντεχε στη θεά των πτωμάτων δίπλα της ενώ η ίδια έκανε ηλιοθεραπεία. Το βίντεο είδε η Μαστροκώστα που ήταν καλεσμένη στο Θέμο κι εξοργισμένη απάντησε άμεσα στη Ρούλα, απαγορεύοντάς της να αναφερθεί ξανά στο πρόσωπο της.

Τα της Δευτέρας δε δύνατο να περάσουνε ασχολίαστα από την Κορομηλά, η οποία για όγδοη συνεχή μέρα (από τότε δηλαδή που επέστρεψε από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές) αναφέρθηκε στον ακατανόμαστο (τι σου εφευρίσκει η Ρούλα προκειμένου να μη πει τη λέξη Θέμος). Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν τα μάλα εξοργισμένη με τον «ακατανόμαστο» και τον «πίσω από αυτόν» (λέγε με Βαγγέλη Περρή) επειδή έκαναν ένα ωραιότατο μοντάζ που το πάσαραν στη Μαστροκώστα μόνο και μόνο για να την εξοργίσουν και να κάνουν νούμερα. Το μονόπρακτο της Ρούλας ήταν απολαυστικό (αν θέλεις κάποιον να τον πεις «κότα» και να μη σε πάει στα δικαστήρια, αποκάλεσέ τον...πουλερικό! Είναι εύηχο κι εκτός....τσιμπίδας νόμου), αλλά και μια μεγάλη αλήθεια....η δόξα είναι σαν το τσιγάρο. Αν δεν το κόψεις, σε κόβει!!!

Πάντως, μεταξύ μας, όλοι απορούσαμε γιατί το ζεύγος Μαστροκώστα - Σόμμερ παρέμενε στα Πουκέτ.

ΖΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ