Η συγκλονιστική συνέντευξη της Ηλιάδη...

30.04.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περίπου πέντε μήνες μετά την άγρια δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για πρώτη φορά για τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου, που σημάδεψε τη ζωή της. Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περίπου πέντε μήνες μετά την άγρια δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη, η Αγγελική Ηλιάδη μιλάει για πρώτη φορά για τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου, που σημάδεψε τη ζωή της. Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο Nitro, η γνωστή τραγουδίστρια περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε, τις στιγμές που ακολούθησαν μετά τους πυροβολισμούς, αλλά και τα «σημάδια» που είχε δει λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του συντρόφου της.

«Εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν τα έχασα. Προσπάθησα να καλέσω την αστυνομία και το ασθενοφόρο» λέει η Ηλιάδη, η οποία με συγκλονιστικό τρόπο περιγράφει τις στιγμές που ακολούθησαν όταν δέχτηκε τη σφαίρα στο πόδι. «Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι, αλλά δεν κατάλαβα τι ήταν. Έτρεξα να καλέσω βοήθεια στο ξενοδοχείο κι εκείνη τη στιγμή μία σφαίρα πέρασε από το πρόσωπό μου. Ένιωσα τη γλώσσα μου να καίει. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να μιλήσω και να φωνάξω βοήθεια. Στη συνέχεια σωριάστηκα κάτω».

Λίγο παρακάτω, η αοιδός περιγράφει τον εαυτό της ως ένα «τρομαγμένο ζώο». Προσπάθησε να πλησιάσει τον σύντροφο της, ενώ λέει ότι δεν είχε καταλάβει εκείνη τη στιγμή ότι εκείνος είχε φύγει. Η κραυγή που έβγαλε (και όλοι ακούσαμε ξανά και ξανά από τα δελτία ειδήσεων) ήταν γιατί ένιωσε ότι τους χώριζαν και δεν θα μπορούσε χωρίς εκείνον. Η Ηλιάδη μίλησε και για το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο της, ενώ δηλώνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί πόσο βίαια τελείωσε η ζωή του. «Πιο εύκολα θα αντιμετωπίσω τη ζωή μου χωρίς τον Μπάμπη, παρά το πόσο βίαια έφυγε και πόσο τρομοκρατήθηκε».

Πριν τη νύχτα εκείνη, η αοιδός είχε «δει» αρκετά σημάδια, που... προμήνυαν αυτό που θα ακολουθούσε. Ο γιος της Μπαμπίνος ενώ έπαιζε έσπασε τον καθρέφτη της κρεβατοκάμαρας, ενώ δύο εφιάλτες που είχε δει η ίδια την έκαναν ιδιαίτερα ανήσυχη. Ωστόσο, το βράδυ εκείνο ήταν πολύ ήρεμη, με τον Λαζαρίδη να της κρατά το χέρι ζεστά και σφιχτά. Αυτή την περίοδο η αοιδός ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο Όραμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ με το γιο της μετακόμισαν σε ένα νέο σπίτι στα νότια προάστια.