Η Βίσση θα τραγουδήσει Ζαγοραίο!

01.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μετά τη «Μυρσιλού» που τραγούδησε στην τελετή λήξης της Ολυμπιάδας, η όρεξη της Αννας Βίσση άνοιξε και σκοπεύει στο νέο της cd
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά τη «Μυρσιλού» που τραγούδησε στην τελετή λήξης της Ολυμπιάδας, η όρεξη της Αννας Βίσση άνοιξε και σκοπεύει στο νέο της cd να βάλει ένα λαϊκό άσμα. Το τραγούδι που επέλεξε είναι η πασίγνωστη και κλασική «Προσευχή» του Σπύρου Ζαγοραίου και όσο περίεργο και κουφό να φαίνεται, η Αννα θα το προσαρμόσει στο ύφος της, όπως είχε γίνει άλλωστε με την «Μυρσιλού».

Για να πει το τραγούδι πήρε το «o.k.» και από τον ερμηνευτή του, τον Σπύρο Ζαγοραίο, ο οποίος ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Θεωρεί την Βίσση από τις καλύτερες τραγουδίστριες της χώρας, με δυνατή φωνή. Οπότε δεν είχε πρόβλημα να της δώσει το τραγούδι του. Βίσση και Ζαγοραίος δεν έχουν βρεθεί από κοντά. Το κονε και η συμφωνία έγινε μέσω της εταιρείας της αοιδούς, αφού αυτή τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου και προετοιμάζει τη νέα της δουλειά. Αυτή αναμένεται να βγει στην αγορά, γύρω στις γιορτές και θα περιλαμβάνει και ξενόγλωσσα τραγούδια. Με αυτά η Βίσση σκοπεύει να κάνει έναν δεύτερο γύρο για διεθνή καριέρα.

Αντε και στα Grammy’ s με την «Prosefxi»!