Λαζόπουλος: "Μαϊμού και ατάλαντη η Ντενίση"!

01.12.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος από την κόντρα του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον Λάκη Λαζόπουλο - με τα «Θα του σπάσω το κεφάλι»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος από την κόντρα του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον Λάκη Λαζόπουλο - με τα «Θα του σπάσω το κεφάλι», «Έλα σπάστο μου» - και ο Λαζόπουλος ξαναχτυπά, αυτή τη φορά βάζοντας στο στόχο τη Μιμή Ντενίση. Η εν λόγω ηθοποιός είναι γνωστό «κεφάλαιο» στη ζωή του Λάκη, αφού η κόντρα τους κρατεί εδώ και χρόνια. Αφορμή για να την ξαναθυμηθεί ο Λαζόπουλος, ήταν η εμφάνισή της στο Νίκο Κακαουνάκη και η αναφορά της στον Λαζόπουλο, πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που της κάνει πόλεμο όλα αυτά τα χρόνια.

Ε, αυτό ήταν. Τα όσα ακούσαμε στο «Αλ Τσαντίρι Νιους» ήταν απολαυστικά για εμάς, αλλά αν ήμασταν η Μιμή Ντενίση θα νιώθαμε πολύ μα πάρα πολύ άσχημα. Την χαρακτήρισε «ατάλαντη ηθοποιό» παρομοιάζοντας την ως «μαϊμού», με αφορμή την περίπτωση να ανεβάσει στο Λονδίνο θεατρική παράσταση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η μαϊμού σε όποια χώρα κι αν πάει δεν θα γίνει ελέφαντας. Παραμένει μαϊμού! Είπε επίσης, πως άπαξ και παίξει στο Λονδίνο, θα αρχίσουν να οδηγούν ανάποδα.

Το πιο ενδιαφέρον, ωστόσο, κομμάτι της ιστορίας είναι το κουτσομπολιό που έκανε ο Λάκης, ο οποίος μεταξύ σοβαρού και αστείου αποκάλυψε πως η Ντενίση συνδέεται συναισθηματικά με το Νίκο Χριστοδουλάκη. Και τα σχόλια του εδώ ήταν καυστικά και αποδέκτης αυτών έγινε ακόμη και ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας, ενώ δεν τη γλίτωσε ούτε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος διατηρεί δεσμό με την πρώην σύζυγο του Χριστοδουλάκη. Η Ντενίση, πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει στον Λαζόπουλο, αλλά αν κρίνουμε από το παρελθόν τους,. Αναμένουμε την απάντηση. Όχι τίποτε άλλο, να μάθουμε αν ισχύει το κουτσομπολιό με τον Χριστουδουλάκη!