Το γυμνό του Τσαλίκη!

03.11.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το γυμνό σου το κορμί μ’ ανάβει σαν τσακμάκι, Τσαλικάκη, Τσαλικάκη». Το στιχάκι αυτό άδω, βγάζοντας ένα παρατεταμένο...αααααχ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το γυμνό σου το κορμί μ’ ανάβει σαν τσακμάκι, Τσαλικάκη, Τσαλικάκη". Το στιχάκι αυτό άδω, βγάζοντας ένα παρατεταμένο...αααααχ, από την ώρα που πληροφορήθηκα πως ο Γιώργος Τσαλίκης θα εμφανισθεί ολόγυμνος στο νέο του βίντεο κλιπ. Πράγματι, ο αοιδός ακολούθησε τις διαταγές του νέου του μάνατζερ, Ηλία Ψινάκη και γύρισε το κλιπ του τραγουδιού «Ο τέλειος άνδρας», που αναμένεται να συζητηθεί.

Το θέμα του άσματος διαπραγματεύεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνδρας από τη σύγχρονη γυναίκα, η οποία ψάχνει για τον τέλειο άνδρα, τον άνδρα το σωστό. Το πρότυπο έχει λίγο απ’ όλα και ο Ψινάκης, μάλλον τα βρήκε στο πρόσωπο ή καλύτερα στο κορμί του Τσαλίκη, ο οποίος...τσιτσιδωμένος μας αποκαλύπτει εκτός από τα προτερήματα του και τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του, οι οποίοι μπορεί να μην σαν του Sakis, όμως με τον καιρό και τον Ψινάκη θα γίνουν.

Ο Τσαλίκης δεν είναι παντρεμένος; Η γυναίκα του, τα πεθερικά του, τι λένε γι αυτά; Πράγματι, ο αοιδός είναι οικογενειάρχης άνθρωπος και για το λόγο αυτό αρνιόταν κατηγορηματικά να εμφανισθεί γυμνός. Στον Ψινάκη, όμως, κανείς δε λέει όχι κι έτσι το απόγευμα της Δευτέρας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καπετανίδη γυρίστηκε το εν λόγω κλιπ. Τώρα, τι ακριβώς θα δείχνει - μπούτι, στέρνο, οπίσθια ή σπάλα · δεν μας το αποκάλυψαν. Ο σκηνοθέτης, όμως, δηλώνει ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα.

Καιρός είναι να αρχίσουν τα κορίτσια τις υστερίες και να έχουμε τις νέες «Τσαλικίτσες»!