Νέο σκάνδαλο για τους Μπέκαμ!

13.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ούτε στην εγκυμοσύνη της δεν μπορεί να ηρεμήσει η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία τις τελευταίες μέρες βιώνει μία νέα υπόθεση ? κέρατο από τον Ντέιβιντ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ούτε στην εγκυμοσύνη της δεν μπορεί να ηρεμήσει η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία τις τελευταίες μέρες βιώνει μία νέα υπόθεση - κέρατο από τον Ντέιβιντ. Αν και όπως όλα δείχνουν, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και μάλλον ο κατά τα άλλα ατακτούλης Ντέβιντ είναι...αθώος. Μία άσχημη, ψεύτρα αγελάδα (κοσμητικά επίθετα που χρησιμοποιεί η Βικτόρια για την «αντίζηλο) η Ντανιέλ Χιθ υποστηρίζει πως έχει κάνει στοματικό έρωτα με τον διάσημο ποδοσφαιριστή.

Την αποκάλυψη την έκανε σε βρετανική κουτσομπολίστικη εφημερίδα, έναντι αδράς αμοιβής κι εδώ είναι που βρωμάει η υπόθεση. Σύμφωνα με τους Μπέκαμ, η 22χρονη γυναίκα προ ολίγου καιρού, τους είχε ζητήσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, προκειμένου να μη βάλει στη φόρα τι ακατονόμαστα και πονηρά πράγματα έκανε με τον Ντέιβιντ στη Μαδρίτη, όταν απουσίαζε η Βικτόρια. Το διάσημο ζευγάρι την πέταξε με τις κλοτσιές καθότι όλα ανήκαν στη φαντασία της, όμως αυτή ήθελε τα χρήματα για αυτό και «πούλησε» τις καυτές λεπτομέρειες. Με τους Μπεκαμ συμφωνεί και ο πρώην αγαπημένος της Χιθ, οικοδόμος στο επάγγελμα, ο οποίος την κατηγορεί ως «νυμφομανή» και «ψεύτρα», που κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα και το χρήμα. Άσε, που, σύμφωνα με τον ίδιο, η Χιθ έχει εμμονή με το posh girl και προσπαθούσε να της μοιάσει, υιοθετώντας το στυλ της.

Θρίλερ θυμίζει το όλο στόρι και στην υπόθεση έρχονται να προστεθούν οι τελευταίες φήμες που θέλουν την Βικτόρια να πηγαίνει εσπευσμένα στον γιατρό της στη Βρετανία, λόγω επιπλοκών στην εγκυμοσύνη. Η Μπέκαμ διανύει τον πέμπτο μήνα (έχει αγόρι αν ενδιαφέρει) κι όλο το άγχος και στρες των τελευταίων ημερών είχε ως αποτέλεσμα να νιώσει κάποιες ενοχλήσεις. Πάντως, αυτή τη φορά η Βικτόρια δεν θα επιτρέψει το θέμα να γίνει...νούμερο, απειλώντας με μηνύσεις την Χιθ.