Η Καλομοίρα στη "Λάμψη"!

13.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι μπορεί να κάνει η άτιμη η τηλεθέαση. Μέχρι και την Καλομοίρα ηθοποιό, και μάλιστα στη Λάμψη...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι μπορεί να κάνει η άτιμη η τηλεθέαση. Μέχρι και την Καλομοίρα ηθοποιό, και μάλιστα στη Λάμψη... Οι φήμες που ακούγαμε το καλοκαίρι και γελάγαμε, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο τρανό τρόπο, αφού η νικήτρια του Fame Story 2 ήδη μπήκε στο στούντιο για γυρίσματα. Τι ρόλο θα έχει; Ένα από τα αμέτρητα νόθα παιδιά του Γιάγκου Δράκου, από Αμερική μεριά, τη Τζένιφερ Dracos. Η μικρή Dracos εμφανίστηκε ξαφνικά και όλο το... Δρακαίικο την υποδέχεται μετά βαϊων, κλάδων και μπόλικων δακρίων.

Η Καλομοίρα, για αρχή δεν ρίχνει μαύρο δάκρυ σαν τους συμπρωταγωνιστές της. Αν όμως το "κόλπο - Καλομοίρα" δεν πιάσει και η "Βέρα στο δεξί" συνεχίζει να είναι κίνδυνος τότε δεν αποκλείεται το γελαστό παιδί του Fame να εξελιχθεί σε... θηλυκός Βασιλάκης Καΐλας made in America. Προς το Παρόν, ο ρόλος τη θέλει να τα έχει χαμένα, να είναι λιγάκι συγκινημένη που βρήκε τη φαμίλια της, ενώ τη μοιραία βραδιά της συνάντησης, όταν το γλέντι ανάβει, λέει και δυο τραγουδάκια από το νέο της cd για να μην ξεχνάμε δηλαδή και τον λόγο που η Heaven "παραχώρησε" τη μικρή...

Να σημειωθεί πάντως, πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Φώσκολος, στα 14 χρόνια της Λάμψης χρησιμοποιεί ως guest ένα πρόσωπο που απασχολεί την επικαιρότητα και δεν είναι ηθοποιός. Η κίνησή του να συνεργαστεί με την Καλομοίρα, ξάφνιασε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του, αλλά τελικά για χάρη της τηλεθέασης και της απειλής που λέγεται "Βέρα στο δεξί" τα πάντα γίνονται. Ακόμη και η Καλομοίρα ηθοποιός στη Λάμψη.