Βγάλανε το...μανικιούρ τους Μουρατίδης - Τατιάνα!

11.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άρχισε το Fame Story 3 και μαζί ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος συνεχίζει την προσφιλή του συνήθεια (από τότε που έγινε τηλεοπτικό πρόσωπο)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άρχισε το Fame Story 3 και μαζί ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος συνεχίζει την προσφιλή του συνήθεια (από τότε που έγινε τηλεοπτικό πρόσωπο) να τα χώνει για όλα και σε όλους. Στον τρίτο κύκλο που δεν υπάρχει Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά Τατιάνα Στεφανίδου, ο Μουρατίδης θεώρησε πως θα είναι πιο εύκολο το έργο του, αλλά λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο! Στην Τατιάνα τατιανίες δεν χωράνε και με το που ξεκίνησε το show, Μουρατίδης και Στεφανίδου έβγαλαν τα νύχια τους ή καλύτερα...το μανικιούρ τους!

Ο Μουρατίδης θεώρησε πως το να μην χαιρετάς μία κυρία (όποια κι αν είναι αυτή) είναι δείγμα ποιότητας και κουλτούρας, την οποία ο ίδιος διαθέτει, εν αντιθέσει με την παρουσιάστρια, την οποία δε θέλει να βλέπει στα μάτια του και την οποία «απείλησε» πως θα της βγάλει τα νύχια του αν ασχοληθεί μαζί του. Έκανε μάλιστα κι ένα «χρρρ», το οποίο όχι μόνο δε φόβισε την Τατιάνα, αλλά της έδωσε πάσα να τον προκαλέσει για ένα διαγωνισμό...μανικιούρ. Ποιος δηλαδή το έχει μακρύτερο (το μανικιούρ πάντα). Η δε, ατάκα, «κάνατε φέτος μανικιούρ κύριε Μουρατίδη» είχε γέλιο, αλλά όχι για τον ίδιο τον Μουρατίδη, ο οποίος μετά βίας κρατήθηκε να μην της βγάλει το extension τούφα τούφα. Κι εδώ έρχομαι να ρωτήσω με μια αφέλεια: «Αυτόν τον συγκεκριμένο Μουρατίδη θαύμαζα κάποτε στο ραδιόφωνο»; Αν ναι...τρομάρα τα μυαλά μου!

Ο Μουρατίδης, όμως, δεν τα έχει μόνο με την Τατιάνα αλλά και με τον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος μάλιστα του χρωστάει κάτι λεφτά περασμένων ετών. Και τον αοιδό δεν χαιρέτισε, διότι στο στόμα του είχε να του πει: «Ρε τα λεφτά μου πίσω». Πάλι καλά που δεν το είπε γιατί πια δεν θα ήταν Fame Story, αλλά....Wild story! Κατά τα άλλα, η Δρούτσα έχει πράγματι πιστέψει πως βρίσκεται σε Ακαδημία τραγουδιού και ουχί σε ριάλιτι γι αυτό κι επέπληξε την Τατιάνα, η οποία τόλμησε και χαρακτήρισε το Fame ρεάλιτι παιγνίδι. Κατά τα άλλα, η νέα φουρνιά αοιδών δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα (αλλά ακόμη αρχή είναι), ενώ η προηγούμενη παρέδωσε το στέμμα, με άκομψο μάλλον τρόπο. Μα να κουβαλήσουν τα παιδιά, για να πουν ένα τραγούδι τριών λεπτών και να χτυπούν μετά παλαμάκια στην Καλομοίρα; Τίνος ήταν άραγε αυτή η φαεινή ιδέα;