Ελτον Τζον κατά Μαντόνα!

07.10.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε πως άμα ο άνθρωπος μεγαλώνει, παραξενεύει και ξεμωραίνεται, με αποτέλεσμα ενίοτε να λέει ο, τι του κατέβει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε πως άμα ο άνθρωπος μεγαλώνει, παραξενεύει και ξεμωραίνεται, με αποτέλεσμα ενίοτε να λέει ο, τι του κατέβει. Αυτό φαίνεται πως συμβαίνει στον Έλτον Τζον, ο οποίος άνοιξε μέτωπο με τη Μαντόνα. Η κόντρα τους είναι πρόσφατη και ήδη (προς μεγάλη μας τέρψη) έχουν ξεκινήσει το παιγνίδι...απαντώ στην απάντηση! Τα πάντα ξεκίνησαν πριν δύο μέρες, στην τελετή των βραβείων Q Awards του γνωστού βρετανικού περιοδικού.

Στα 13 βραβεία που δόθηκαν, η Μαντόνα (πες τη κι Εσθήρ, δεν παρεξηγιέται) κέρδισε ένα, αυτό για την καλύτερη Live εμφάνιση. Το κοινό στην ανακοίνωση χειροκρότησε από συνήθεια, εκτός από τον Έλτον. Κράτησε για το τέλος το καλύτερο, μία δήλωση που...άναψε φωτιές. Με το γνωστό gay αγγλικό στυλάκι, ο Έλτον δήλωσε: «Madonna, best f...ing live act; Από πότε το playback είναι live; Συγνώμη αλλά ο οποιοσδήποτε που κουνάει απλώς τα χείλη του σε συναυλία και παίρνει 75 λίρες πρέπει να τουφεκίζεται!".

Λογικό κι επόμενο ήταν, η δήλωση αυτή να εξόργισε τη Μαντόνα, η οποία ως σταρ που είναι, έβαλε την εκπρόσωπό της να απαντήσει αντ' αυτής. Και τι είπε; «Η Μαντόνα δεν κουνάει απλώς τα χείλη της, ούτε περνάει το χρόνο της βρίζοντας άλλους καλλιτέχνες. Τραγούδησε live μέχρι και την τελευταία νότα στην Re-Invention περιοδεία της και δε ντρέπεται καθόλου για το γεγονός ότι πληρώνεται αδρά για τη σκληρή δουλειά που κάνει". Ο Τζον δεν απάντησε ακόμη, ίσως γιατί...σκιάχτηκε με την αποκάλυψη ότι η Μαντόνα δεν τραγουδάει ποτέ play back. Τώρα όσον αφορά την «αδρή αμοιβή», περιμένει να δει την Χριστουγεννιάτικη κάρτα που υποσχέθηκε η συνάδελφός του ότι θα του στείλει. Θα τα έχει τα λεφτά της ή θα είναι καμιά...Καμπάλα κάρτα;