Επιδημία χωρισμών!

27.09.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε αντίθεση με το Χόλιγουντ - όπου οι γάμοι δίνουν και παίρνουν - στην Ελλάδα έχει πέσει επιδημία χωρισμού. Το ένα μετά το άλλο ζευγάρι τραβάει χωριστούς δρόμους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε αντίθεση με το Χόλιγουντ - όπου οι γάμοι δίνουν και παίρνουν - στην Ελλάδα έχει πέσει επιδημία χωρισμού. Το ένα μετά το άλλο ζευγάρι τραβάει χωριστούς δρόμους ουχί για ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά για ασυμφωνία ωραρίων. Το πρώτο ζευγάρι που έπεσε θύμα των ωραρίων είναι η Ναταλία Γερμανού και ο Αλέξανδρος Παρθένης, οι οποίοι εδώ και λίγες μέρες δεν είναι ζευγάρι.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τελευταία περί χωρισμού τους επιβεβαιώθηκαν σύντομα (αν και οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει), αφού ο Παρθένης έχει μετακομίσει από το σπίτι της Ναταλίας. Τι συνέβη, όμως και το ζευγάρι εκεί που βάδιζε προς γάμου κοινωνία, το πήρε αλλιώς και χώρισε; Σύμφωνα, με τα όσα ακούγονται κύρια αιτία στάθηκε η πολλή δουλειά που τρώει τον αφέντη κι ενίοτε τα ευτυχισμένα ζευγάρια. Τόσο η Ναταλία, όσο και ο Αλέξανδρος έχουν πέσει με τα μούτρα στην καριέρα τους με αποτέλεσμα οι ώρες που βρίσκονταν να είναι λίγες. Και τι σημαίνει αυτό; Πως προβλήματα όπως η ανία, η γκρίνια και η φαγωμάρα έρχονται και πνίγουν το ζευγάρι και μαθηματικά οδηγούν στο χωρισμό.

Η δουλειά "έφαγε" κι άλλο ένα καλλιτεχνικό ζεύγος και συγκεκριμένα τον Πέτρο Ίμβριο και την Σοφία Αλιμπέρτη. Ο αοιδός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεχειμωνιάσει τη φετινή σεζόν και το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί μέγα πρόβλημα, αφού το ζευγάρι ήταν αναγκασμένο να μείνει χωριστά. Κι αυτό, διότι η Σοφία λόγω της νέας της εκπομπής στον Alpha δεν προλαβαίνει ούτε το όνομά της να πει, πόσο μάλιστα να πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη στον Ίμβριο. Έτσι, ως ώριμη γυναίκα που είναι, ζήτησε από τον αοιδό να χωρίσουν, πρόταση που έγινε αποδεκτή. Πάντως, η Αλιμπέρτη για τον Ίμβριο έχει μόνο καλά λόγια να πει, αφού μετά τον Γιάννη Πάριο είναι ο άνδρας που τη στιγμάτισε.

Υ.Γ. Τι κοινό έχουν τα παραπάνω ζευγάρια; Η Γερμανού και ο Ίμβριος υπήρξαν παντρεμένοι πριν τις δύο αυτές σχέσεις. Είδες τελικά πως τα φέρνει η μοίρα;;;