Πάει Στρατό ο Παπακαλιάτης!

28.09.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί, το πάλεψε σκληρά το παλικάρι, αλλά τελικά τον Στρατό δεν τον γλίτωσε. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έφερε από εδώ, το έφερε από εκεί, το πάλεψε σκληρά το παλικάρι, αλλά τελικά τον Στρατό δεν τον γλίτωσε. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, την πιο famous και trendy περίπτωση...ανυπότακτου ανδρός. Η απαλλαγή του ηθοποιού από τον στρατό χαρακτηρίστηκε τελικά πλαστή και ο Χρσιτόφορος θα αναγκαστεί να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα σύντομα.

Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο οπότε και κατατάσσεται η νέα φουρνιά των μαυροσκούφηδων. Μάλιστα, ο Παπακαλιάτης πέφτει στα...σκληρά, αφού λέγεται πως θα υπηρετήσει ένα εξάμηνο παραπάνω λόγω διοικητικών κυρώσεων. Άσε, δε, που κυκλοφορούν φήμες πως ο Χριστόφορος δεν αποκλείεται να πάει στη φυλακή για πλαστογραφία, σε περίπτωση που αποδειχθεί πως είχε άμεση εμπλοκή στη υπόθεση.

Ο ίδιος, πάντως, τηρεί σιγή ιχθύος και παρόλο που πολλοί τον "χρυσώνουν" για μία δήλωση του, αυτός κρατάει το στόμα του κλειστό. Μάλιστα, από τότε που "έσκασε" η ιστορία, ο Παπακαλιάτης έχει...εξαφανισθεί, προκειμένου να αποφύγει τις αδιάκριτες κάμερες. Φήμες τον θέλουν το τελευταίο διάστημα να μένει στο σπίτι του φίλου του Κων/νου Μαρκουλάκη και να μη βγαίνει έξω ούτε για τσιγάρα στο πλησιέστερο περίπτερο.

Ευτυχώς, Χριστόφορε που πας φαντάρος και θα γλιτώσεις από... τον κακό τον κόσμο!