Η "λεσβιακή' σχέση της Νίξον

28.09.2004
Τι σου είναι τελικά η ζωή.... Όλο εκπλήξεις και καυτά κουτσομπολιά. Ειδικά, αν είσαι κάτοικος Αμερικής και σταρ. Τελευταία έκπληξη της μάταιης τούτης ζωής και συνάμα το κουτσομπολιό του μήνα, είναι οι ερωτικές επιλογές της Σίνθια Νίξον.
Τι σου είναι τελικά η ζωή.... Όλο εκπλήξεις και καυτά κουτσομπολιά. Ειδικά, αν είσαι κάτοικος Αμερικής και σταρ. Τελευταία έκπληξη της μάταιης τούτης ζωής και συνάμα το κουτσομπολιό του μήνα, είναι οι ερωτικές επιλογές της Σίνθια Νίξον. Η διάσημη Μιράντα του Sex and the City, η κυνική δικηγόρος, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν (και που η ίδια δε διαψεύδει) τους τελευταίους 10 μήνες έχει συνάψει ερωτικό δεσμό με γυναίκα αγνώστων στοιχείων κι εκτός καλλιτεχνικού χώρου.

Τα νέα για τη λεσβιακή σχέση της Νίξον κυκλοφόρησαν γρήγορα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μέγα σκάνδαλο. Και μέσα στο ντόρο (λουκούμι έκατσε στα Μέσα Ενημέρωσης η ιστορία) η ηθοποιός που είναι μητέρα δύο παιδιών δε διαψεύδει την είδηση. Αντίθετα, υποστηρίζει πως πρόκειται για την προσωπική της ζωή, δηλώνοντας μόνο....πως είναι ευτυχισμένη. Η Νίξον είχε πολύχρονο δεσμό με τον Ντανι Μόουζες (γνωρίζονταν από το Λύκειο) και μαζί έχουν κάνει δύο παιδιά. Χώρισαν το 2003, μάλλον για....ευνόητους λόγους!