"Oops, i did it again"!

27.09.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήταν να μην κάνει την αρχή στον έρωτα και τον γάμο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία από τότε που μπήκε στα...βάσανα, έπεσε με τα μούτρα!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήταν να μην κάνει την αρχή στον έρωτα και τον γάμο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία από τότε που μπήκε στα...βάσανα, έπεσε με τα μούτρα! Εδώ και λίγες μέρες, η νεαρή αοιδός είναι η νέα κυρία Κέβιν Φάντερλέιν, ενώ έχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα της γυναίκας που παντρεύτηκε δύο φορές μέσα στον ίδιο χρόνο με δύο διαφορετικούς άνδρες.

Η δεύτερη τελετή έχει διαφορές από την πρώτη με κυριότερη το γεγονός ότι νύφη και γαμπρός ήσαν σε πλήρη νηφαλιότητα όταν αντάλλαξαν τους αιώνιους - λέμε τώρα - όρκους. Σε αντίθεση με την πρώτη, όπου το τότε ζεύγος ήτο στουπί. Ο γάμος έγινε σε ένα σπίτι στην περιοχή Studio City παρουσία 50 καλεσμένων - αυτόπτων μαρτύρων, οι οποίοι βεβαιώνουν πως τα παιδιά είχαν πλήρη επίγνωση για το τι έκαναν. Άμα έχεις καεί στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι! Την είδηση του γάμου ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Σπίαρς, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να αμφιβάλλουμε για το παραμικρό.

Βέβαια, η Σπιαρς ως...εκκολαπτόμενη Μαντόνα που είναι δε δύνατο να κάνει εμφάνιση κλασικής νύφης στο γάμο της. Την πρώτη φορά παντρεύτηκε με σκισμένο τζιν, κοντό τοπ και καπέλο (εμφάνιση έβαλα κάτι πρόχειρο και πάω να παντρευτώ), ενώ τη δεύτερη φορά όπου τα πάντα ήσαν σχεδιασμένα, φόρεσε ένα λευκό κοστούμι, που στην πλάτη έγραφε "Mrs Federline". Για να μην μπερδεύονται οι καλεσμένοι κι αρχίσουν τις ανόητες ερωτήσεις "ποια είναι η δεσποινίς με το κουστούμι". Στο μυστήριο παρούσα ήταν η 2χρονη κόρη του Κέβιν, ενώ το δεύτερο παιδί του δεν παραβρέθηκε στο γάμο, διότι βρίσκεται στην κοιλιά της μητέρας του!

Την είπα την κακία μου και ηρέμησα.....