Χώρισαν Ελευθερόπουλος - Ιωακειμίδου!

21.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Είμαι φαν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Το ομολογώ κι ας πέφτω στα μάτια σου. Όταν τον έδιωξαν από τον Ολυμπιακό κακήν κακώς, πήρα μεγάλη πίκρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είμαι φαν του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Το ομολογώ κι ας πέφτω στα μάτια σου. Όταν τον έδιωξαν από τον Ολυμπιακό κακήν κακώς, πήρα μεγάλη πίκρα πως δεν θα δω το μελαχρινό αγόρι στις εφημερίδες και τα περιοδικά. Φευ όμως. Ξέχασα πως ο "Ελέ" μετά την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μόνιμο θέμα στα κουτσομπολίστικα περιοδικά περισσότερες φορές, απ' ότι είναι η Άννα Βίσση. Τα ερωτικά του απασχολούν το Πανελλήνιο κι επειδή είναι κομματάρα άστατα κάθε εβδομάδα διαβάζω για τις νέες του ερωτικές περιπέτειες. Αν πληγώνομαι; Καθόλου. Αρκεί που βλέπω το απλανές, γεμάτο γοητεία σταρούμπικο βλέμμα του. Αυτό το χιλίων καρδιναλίων, που σκλαβώνει γυναίκες και γυναίκες του τόπου.

Η τελευταία που έπεσε στα δίχτυα του Δημητράκη ήτο η Τζένη Ιωακειμίδου. Μην τη λυπάσαι την ηθοποιό. Της αρέσουν τα ρίσκα, αφού πέρασε κατευθείαν από την αγκαλιά του Στράτου Τζώρτζογλου στην αγκαλιά του Ελευθερόπουλου. Το ζευγάρι ήταν μαζί ένα μήνα και κάτι, όμως προτού ανησυχήσουν οι δικοί τους άνθρωποι ότι τα πράγματα είναι σοβαρά, χώρισαν. Ο λόγος ακόμη αναζητείται, ενώ κάποια ζευγάρια μάτια είδαν την Τζένη να διασκεδάζει μετά του Τζώρτζογλου. Ε, όχι μετά τον Δημητράκη στον Στράτο. Τω όντι...άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. Βέβαια, ο Δημητράκης δεν τα έχει βάψει μαύρα και τώρα που είναι μόνος, είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθεί με την εύρεση νέας ομάδας.

Για την ιστορία, το ζευγάρι γνωρίστηκε σε κλαμπ μέσω κοινών φίλων. Ο έρως ήτο κεραυνοβόλος, ενώ το διάστημα που ήσαν μαζί απασχόλησαν ουκ ολίγες φορές τον "κίτρινο" Τύπο. Μία οι δημόσιες εμφανίσεις τους, μία κάτι τσακωμοί με τον Τζώρτζογλου για τα μάτια της Ιωακειμίδου, βαρέθηκα να βλέπω το μελαχρινό αγόρι. Καλά δεν παραπονιέμαι, διότι τώρα αν δε βρει επειγόντως νέα αγαπημένη, θα πάθω στερητικό σύνδρομο!