Ο μυστικός γάμος της Βίσση!

01.04.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Κύπρο βρίσκεται η Άννα Βίσση τις τελευταίες μέρες (αυτός ήτο ο λόγος που δεν πήγε στα Αρίων. Όχι, τίποτις άλλο)
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Κύπρο βρίσκεται η Άννα Βίσση τις τελευταίες μέρες (αυτός ήτο ο λόγος που δεν πήγε στα Αρίων. Όχι, τίποτις άλλο) και ο σκοπός του ταξιδιού της δεν μπορώ να πω πως είναι επαγγελματικός. Οι συναυλίες που "ήταν" να δώσει δεν θα δοθούν για τον απλό λόγο ότι οι Κύπριοι έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα (λέγε με Κυπριακό) από το να πάνε σε συναυλία της Αννούλας. Λογικά, μετά από αυτό θα πρέπει να κάνω λόγο για ένα "πέπλο" μυστηρίου που καλύπτει το ταξίδι της Βίσση στην Κύπρο.

Λοιπόν, δεν θα πω κάτι τέτοιο, διότι "λαγωνικά" δεν είναι μόνο της Τατιάνας (Στεφανίδου) αλλά κι εγώ κι έτσι ανακάλυψα τους πραγματικούς λόγους. Η Βίσση παντρεύτηκε!!! Ξέρω η είδηση ακούγεται σαν ψέμα, όμως η αοιδός πράγματι πήρε τη μεγάλη απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Κώστα Φραγκολιά. Ο γάμος έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, διότι η Αννούλα ήθελε να τηρήσει τα έθιμα, που θέλουν τη νύφη να βγαίνει από το πατρικό της. Σύνελθε, ξέρω το σοκ είναι μεγάλο αλλά δεν είναι η πρώτη μεγάλη σταρ που παντρεύεται μικρότερό της. Εξάλλου εδώ και δύο χρόνια (μπορεί και τρία, δεν θυμάμαι καλά) έχουμε συνηθίσει τη σχέση τους.

Κουμπάροι του ζεύγους είναι ο Νίκος Καρβέλας (γι αυτό δεν πήγε στα Αρίων, παρόλο που είχε δηλώσει πως θα έδινε το παρών) και (πρόσεξε ανωτερότητες και αμερικανιές αλά Τόλμη και Γοητεία) η κόρη του πρώην ζεύγους και νυν κουμπάρων, Σοφία. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο και παρόντες ήσαν οι γονείς της Βίσση, οι αδελφές της Λία και Νίκη με τις οικογένειές τους, η μητέρα του Καρβέλα, οι γονείς του Φραγκολιά, η Κρίστυ Τσολακάκη, η Ναταλία Γερμανού με τον Αλέξανδρο Παρθένη και λίγοι συγγενείς του ζευγαριού. Η Βίσση δεν φόρεσε νυφικό - τούρτα (είναι αρκετά wild και λιγουλάκι μεγάλη για τούλια και φρουφρού), αλλά ένα μακρύ ασημί μεταξωτό θεόστενο νυφικό με μακρύ τούλι και γάντια μέχρι τον αγκώνα. Ο μοντέλος φορούσε ένα λευκό κουστούμι με βιολετί πουκάμισο, άνευ γραβάτας και παπιγιόν.

Άντε Αννούλα βίον ανθόσπαρτο και...καρπερό!!!