Καρβέλας - Πάνια δίνουν την απάντηση τους!

14.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πήγαν το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια για να μιλήσουν για τη γνωστή περιπέτεια που είχαν με την αστυνομία, την γκανγκστερική καταδίωξη τους, το αυτόφωρο που πέρασαν και τη βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά των
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου πήγαν το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια για να μιλήσουν για τη γνωστή περιπέτεια που είχαν με την αστυνομία, την γκανγκστερική καταδίωξη τους, το αυτόφωρο που πέρασαν και τη βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά των αστυνομικών. Πάνια και Καρβέλας υποστήριξαν ότι όχι μόνο δεν υπήρξε καταδίωξη, αλλά εκείνος οδηγούσε με 50 χιλιόμετρα και ποτέ δεν κατάλαβε το λόγο που οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν.

Αρνούνται ότι παραβίασαν δύο φορές το κόκκινο φανάρι, αν και παραδέχτηκε ο συνθέτης ότι την πρώτη φορά που τους ακινητοποίησαν, εκείνος τους ξέφυγε, επειδή ως κλειστοφοβικός που είναι, ένιωσε ένα σφίξιμο ένα κάτι στη θέα 30 αστυνομικών να είναι γύρω του. Τη δεύτερη φορά, όμως, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν με έναν τρόπο που προκάλεσε τρόμο στο ζευγάρι. Το περιπολικό πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά τους, κλείνοντας το δρόμο. Μάλιστα, η Αννίτα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν κατάλαβε πώς πετάχτηκε μπροστά τους, πιστεύοντας ότι είναι ουρανοκατέβατο ή ντελαπάρησε κάποιο αυτοκίητο.

Και πώς να καταλάβουν ότι κάποιος τους κυνηγούσε, όταν εκείνοι άκουγαν το νέο τραγούδι που έγραψε ο Καρβέλας; Έτσι είναι. Η κουβέντα κλείνει σπίτια και τα τραγούδια του Καρβέλα σε πηγαίνουν στο αυτόφωρο. Πάντως, οι δυο τους επιμένουν ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι (ο συνθέτης μέχρι που ορκίστηκε στο γιο του, ξαφνιάζοντας την Αννίτα, που κουνήθηκε λίγο από τη θέση της), υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν κανένα λόγο να μη σταματήσουν, αφού ούτε αλκοόλ είχαν καταναλώσει, ούτε έκρυβαν τίποτε περίεργο στο αυτοκίνητο τους, στο οποίο έγινε εξονυχιστικός έλεγχος, αλλά δε βρέθηκε τίποτε.

Επίσης, διέψευσαν ότι ζήτησαν την παρουσία εισαγγελέα, προκειμένου να τους κάνουν έλεγχο. Πήγαν με το πολυτελές τζιπ συνοδεία των αστυνομικών, στο αστυνομικό τμήμα της Βάρης, όπου κι έμειναν ολόκληρο το βράδυ. Εκεί έγινε ο απαραίτητος έλεγχος, ενώ πήραν τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι οδηγήθηκε με χειροπέδες στο γραφείο του εισαγγελέα στην ΓΑΔΑ, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο.