Τρελή καταδίωξη και σύλληψη για Καρβέλα - Πάνια!

13.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στιγμές απείρου κάλλος και σκηνές βγαλμένες από γκανγκστερική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου με πρωταγωνιστές τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στιγμές απείρου κάλλος και σκηνές βγαλμένες από γκανγκστερική ταινία εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου με πρωταγωνιστές τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια και αστυνομικούς. Το γνωστό ζευγάρι δε σταμάτησε σε έλεγχο της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να περάσει όλο το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, το πρωί της Πέμπτης να οδηγηθεί στο γραφείο του εισαγγελέα κι ενώ είχε προηγηθεί μία τρελή καταδίωξη.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν Πάνια και Καρβέλας με το μαύρο πολυτελές τζιπ τους κινούνταν στη λεωφόρο Βάρης - Κορωπίου. Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν σήμα στον Καρβέλα να σταματήσει, αλλά εκείνος θεώρησε έξυπνο να τους αγνοήσει και να αναπτύξει ταχύτητα. Το περιπολικό ξεκινάει μία τρελή καταδίωξη και μετά από πολύ τρέξιμο ακινητοποιούν το όχημα λίγα χιλιόμετρα παρακάτω. Νόμιζαν, δηλαδή, ότι το ακινητοποίησαν, αφού ο συνθέτης πατάει γκάζι και για δεύτερη φορά φεύγει από το μπλόκο της αστυνομίας. Και ναι για δεύτερη φορά τους αγνοεί.

Άντε ξεκινάει δεύτερος γύρος καταδίωξης, ώσπου με τα πολλά καταφέρνουν να τους ακινητοποιήσουν - για τα καλά - και να οδηγήσουν το μαινόμενο ζευγάρι στο αυτόφωρο. Πρώτα, όμως, είχε προηγηθεί άλλο τρελό σκηνικό. Η αστυνομία ζήτησε να κάνει έλεγχο στο αυτοκίνητο για ναρκωτικά, αλλά ο Καρβέλας δεχόταν να γίνει αυτός μόνο παρουσία του εισαγγελέα. Όχι, να το ξέρεις αυτό εσύ κι άμα πότε - φτου φτου - σου τύχει, να ζητήσεις κι εσύ τον εισαγγελέα. Γιατί, δηλαδή, σε πηγάδι κάναμε τα πιπι μας εμείς και ο Καρβέλας αλλού;

Τέλος πάντων, ο εισαγγελέας πήγε στο σημείο, όπου στο μεταξύ οι διαπληκτισμοί μεταξύ των δύο πλευρών ήταν έντονοι. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ο έλεγχος έγινε και δεν βρέθηκε τίποτε το επιλήψιμο στο αυτοκίνητο. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και νωρίς το πρωί της Πέμπτης πήγε στο γραφείο του Εισαγγελέα στην ΓΑΔΑ. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση και απείθεια κατά της αρχής. Ο Καρβέλας με την Πάνια, πάλι, δηλώνουν τρομοκρατημένοι με το όλο σκηνικό, κατηγορώντας τους αστυνομικούς για γκανγκστερική καταδίωξη!