Όλα έτοιμα για την κόρη!

12.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία μία μετράνε τις μέρες η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά την κόρη τους. Ο ερχομός της μικρής υπολογίζεται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία μία μετράνε τις μέρες η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά την κόρη τους. Ο ερχομός της μικρής υπολογίζεται μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και το ζευγάρι έχει φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μάλιστα, έκαναν και τα τελευταία τους ψώνια και τη μέρα εκείνη - ω, τι σύμπτωση - ήταν εκεί ο φωτογραφικός φακός για να απαθανατίσει τους ευτυχείς γονείς να ψωνίζουν για τη μικρή.

Το παιδικό δωμάτιο είναι ήδη έτοιμο και μάθαμε ότι τη διακόσμηση του ανέλαβε αποκλειστικά η Μαρία. Το ζευγάρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι στο Ψυχικό και αυτό διαθέτει ακόμη και αυλή, προκειμένου να παίζει το παιδί. Όσον αφορά κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του, το φιλικό περιβάλλον τις διαψεύδει λέγοντας πως Γιάννης και Μαρία είναι καλά κι ευτυχισμένοι.

Για την ιστορία η σχέση τους δεν έχει συμπληρώσει ακόμη ένα χρόνο, ενώ η Κορινθίου έμεινε έγκυος ένα μήνα μετά τη γνωριμία τους και η είδηση μόνο άγχος δεν τους προκάλεσε, αφού και οι δύο ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να γίνουν γονείς. Κι ας είχαν τότε βλέψεις και... μεγαλεπήβολα σχέδια για καριέρα στο Χόλυγουντ. Αυτό μπορεί να περιμένει.