Τατιάνα και Κανάκης έχουν νεύρα!

23.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κροσάκια και τσανταλάκια έχουν γίνει τα νεύρα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Αντώνη Κανάκη. Κι ας είναι καλά γι’ αυτό οι υπεύθυνοι στον ΑΝΤ1 για τη ροή του προγράμματος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κροσάκια και τσανταλάκια έχουν γίνει τα νεύρα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Αντώνη Κανάκη. Κι ας είναι καλά γι’ αυτό οι υπεύθυνοι στον ΑΝΤ1 για τη ροή του προγράμματος. Λες και το κάνουν επίτηδες και βρίσκουν να διακόπτουν ξαφνικά για διαφημίσεις στις εκπομπές των δύο παραπάνω. Και να το έκαναν μια δυο φορές;

Η διακοπή για διαφημίσεις τείνει να εξελιχθεί σε... συνήθεια που έγινε λατρεία. Μιλάει η Τατιάνα στο «Αξίζει να το δεις» και πριν τελειώσει αυτό που θέλει να πει, πέφτουν διαφημίσεις. Και μένει με την απορία παρουσιάστρια και τηλεοπτικό κοινό. Αυτό το έκαναν και πέρυσι και η Στεφανίδου είχε πάλι αντιδράσει. Κι άδικο δεν έχει, διότι δεν είναι κομψό ούτε για την ίδια, αλλά ούτε και για τους τηλεθεατές αυτή η απότομη διακοπή.

Εξάλλου, εμείς δεν καιγόμαστε να δούμε σαπούνια και απορρυπαντικά. Καλά, ούτε Τατιάνα καιγόμαστε πολύ να δούμε, αλλά το θέμα είναι ο σεβασμός στον τηλεθεατή. Αυτό με τις διαφημίσεις γίνεται και στο «Ράδιο Αρβύλα» του Κανάκη, ο οποίος επίσης έχει τσαντιστεί, διότι σου λέει δεν γίνεται να διακόπτεις μία εκπομπή λόγου. Και τι λόγου είναι η δική του.