Παντρεύεται η Καλομοίρα;

23.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μήνες ολόκληρους έχουμε να δούμε την Καλομοίρα κι απ’ ότι φαίνεται θα κάνουμε άλλους τόσους και περισσότερους, αφού αποφάσισε να μείνει στην Αμερική. Η απογοήτευση της από την πραγματικότητα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μήνες ολόκληρους έχουμε να δούμε την Καλομοίρα κι απ’ ότι φαίνεται θα κάνουμε άλλους τόσους και περισσότερους, αφού αποφάσισε να μείνει στην Αμερική. Η απογοήτευση της από την πραγματικότητα στο χώρο της δισκογραφίας είναι μεγάλη και η Καλομοίρα δεν είναι διατεθειμένη να κάνει υποχωρήσεις. Το δήλωσε όταν έφυγε από την Ελλάδα, το δηλώνει και τώρα που βρίσκεται κοντά στους δικούς της και δε δείχνει διάθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ενδεχόμενο, αλλά προς το παρόν δεν είναι άμεσα στα σχέδια της. Μάλλον και η ίδια έχει ανάγκη να κάνει ένα διάλειμμα και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της. Εξάλλου, όπως είπε ο Sakis Ρουβάς όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση της Καλομοίρας, όλοι κάποιοι στιγμή χρειάζονται να απέχουν για λίγο. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον ίδιο.

Αυτή την περίοδο η νεαρή τραγουδίστρια βρίσκεται στην Αμερική και δουλεύει στο εστιατόριο της οικογένειας της. Η ζωή της Αθήνας δεν της λείπει, ούτε το τραγούδι, αφού με κάθε ευκαιρία φροντίζει η ίδια για τη διασκέδαση των πελατών. Το καλοκαίρι η Καλομοίρα αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της Γιώργο και λέγεται πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2009. Εξάλλου, είναι κάτι που το θέλουν και οι δυο, αλλά και οι γονείς τους. Και κυρίως της Καλομοίρας που τη στηρίζουν σε κάθε τη απόφαση. Όπως και τώρα που εγκατέλειψε την Ελλάδα και το τραγούδι.