Η Κατερίνα Ζαρίφη μετάνιωσε!

23.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Διάβασα την τελευταία συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη, που μιλούσε για την Ελένη Μενεγάκη και μπορώ να σου πω ότι μου άφησε πολλές απορίες. Η πρώην συνεργάτρια της Ελένης και νυν παρουσιάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Διάβασα την τελευταία συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη, που μιλούσε για την Ελένη Μενεγάκη και μπορώ να σου πω ότι μου άφησε πολλές απορίες. Η πρώην συνεργάτρια της Ελένης και νυν παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» αναφέρεται στη φιλία τους, εξηγεί γιατί ποτέ δεν την πήρε τηλέφωνο να την ενημερώσει για την πρόταση που είχε, ενώ στο τέλος δηλώνει μετανοιωμένη.

Το «Πόσο μετάνιωσα» της Ζαρίφη θα μπορούσε να ήταν μία δακρύβρεχτη ιστορία, αλλά για την «φίλη» της Ελένη και ουχί για εμάς. Γιατί, ποιον ενδιαφέρουν οι σκέψεις που κάνει η Ζαρίφη όταν μένει μόνη της και αναρωτιέται: «να πάρω τηλέφωνο, να μην πάρω». Θα της έλεγα να μαδήσει μια μαργαρίτα. Είναι εγγύηση το λουλούδι. Αυτό, πάντως, με τους «επώνυμους» ποτέ δεν το κατάλαβα. Να βγαίνουν δημοσίως και να αποκαλύπτουν προσωπικές σκέψεις και άγχη.

Σκέφτεται η Ζαρίφη να πάρει την Μενεγάκη ένα τηλέφωνο να της εξηγήσει τι συμβαίνει; Ας σηκώσει το ακουστικό και να το κάνει. Εξάλλου, φίλες δεν ήταν; Εγώ με τη δική μου φίλη αυτό θα έκανα. Και μετά ας βγει να μας πει τα της τηλεφωνικής συνδιάλεξης τους. Η παρουσιάστρια αναφέρεται στην πρόταση που είχε για τον «Πρωινό καφέ» λέγοντας ότι της έγινε στα μέσα Ιουλίου, αλλά την τελική απόφαση την πήρε στα τέλη Αυγούστου. Γι’ αυτό και δεν τηλεφώνησε από την αρχή στην Μενεγάκη.

Απορία: φίλες δεν ήταν; Δεν θα μπορούσε να την είχε ενημερώσει για την πρόταση που της έκαναν και ας μην είχε αποφασίσει ακόμη; Μάλλον, κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να μιλήσεις δημόσια, παρά προσωπικά. Κι ας είναι και με φίλο σου. Αλήθεια, η Μενεγάκη μετά τη συνέντευξη περιμένει στο ακουστικό μπας και... Κατερίνα calling;