Χώρισαν Σολωμού - Αθανασίου!

23.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και οι φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το καλοκαίρι, ότι η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου δεν είναι πια μαζί, βγήκαν αληθινές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» και οι φήμες που κυκλοφορούσαν όλο το καλοκαίρι, ότι η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου δεν είναι πια μαζί, βγήκαν αληθινές. Η είδηση του χωρισμού τους δεν προκάλεσε έκπληξη, επειδή απλά ο κόσμος κατά κάποιο τρόπο είχε... τούμπανο ότι το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση και βρισκόταν κοντά στον χωρισμό. Εξάλλου, τα δύο τελευταία καλοκαίρια έκαναν χωριστές διακοπές, ενώ το φετινό δεν βρέθηκαν καθόλου μαζί.

Η Σολωμού απέφευγε να μιλήσει για τι φήμες, παρόλο που μας είχε συνηθίσει να είναι ομιλητική για τη σχέση αυτή. Δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει πως ο δεσμός τους ξεκίνησε από ένα one night stand και βρέθηκαν με παιδί, ενώ κάθε φορά εξηγούσε το λόγο που δεν παντρεύονταν. Στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στη Ναταλία Γερμανού, η Μαρία δε μίλησε για χωρισμό, αντίθετα μιλούσε για τη σχέση της με τον Μάριο και την ανεξαρτησία που θέλουν να έχουν οι δυο τους. Και κυρίως εκείνος.

Οι φίλοι τους ήξεραν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η σχέση τους, που εμφανίσθηκαν δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους και συγκεκριμένα το 2006. Τότε ξεκίνησαν οι χωριστές δημόσιες εμφανίσεις - που τον τελευταίο χρόνο ήταν όλο και περισσότερες - αλλά και οι χωριστές διακοπές. Κάπου εκεί ακούστηκαν και οι πρώτες φήμες για κρίση. Κι εκεί που κάποιοι πίστευαν ότι θα έρθει ο χωρισμός, το ζευγάρι αγόρασε σπίτι στα βόρεια προάστια. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται τώρα με τον χωρισμό, ο Αθανασίου έφυγε από το σπίτι δύο μήνες μετά και νοίκιασε διαμέρισμα δίπλα στην Μαρία και το γιο τους, με τον οποίο δεν έχασε καμία επαφή. Άλλωστε, το πρώην ζευγάρι έχει τον 3χρονο Αλέξανδρο πάνω απ’ όλα (το σπίτι το έγραψαν στο όνομα του), ενώ ακόμη δεν του έχουν πει ότι η μαμά και ο μπαμπάς δεν είναι πια μαζί.