Έγκυος η Τζίνα Αλιμόνου!

23.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δουλειές με φούντες έχει ο πελαργός τον τελευταίο χρόνο στη showbiz, αφού η μία μετά την άλλη celebrity... καθίσταται έγκυος! Κάθε εβδομάδα μαθαίνουμε και για μία επώνυμη, την οποία επισκέφθηκε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δουλειές με φούντες έχει ο πελαργός τον τελευταίο χρόνο στη showbiz, αφού η μία μετά την άλλη celebrity... καθίσταται έγκυος! Κάθε εβδομάδα μαθαίνουμε και για μία επώνυμη, την οποία επισκέφθηκε ο πελαργός. Αυτή τη φορά τα νέα έρχονται από την Τζίνα Αλιμόνου, η οποία είναι τριών μηνών έγκυος και για το λόγο αυτό φέτος θα απέχει από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε πριν δύο χρόνια τον αγαπημένο της, Παύλο Βαρδινογιάννη και το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. Η περίοδος αυτή ήταν η πιο κατάλληλη και γι’ αυτό η Αλιμόνου αποφάσισε το καλοκαίρι να απορρίψει τις επαγγελματικές προτάσεις που είχε. Το μωρό θα έρθει σε έξι μήνες από τώρα και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Αλοιμόνου δείχνει μία προτίμηση στο φύλο του μωρού καθώς θέλει να είναι κόρη. Ο σύζυγός της, πάλι, δεν έχει πρόβλημα. Τα νέα της εγκυμοσύνης χαροποίησαν σύσσωμη την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώ το ζευγάρι δηλώνει ότι σκοπεύει να αποκτήσει μία πολυμελή οικογένεια. Και το μωρό αυτό είναι μόνο η αρχή.