Τσαντάλια τα νεύρα της Μάρως!

22.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νεύρα, πολλά νεύρα έχει η Μάρω Λύτρα τις τελευταίες μέρες κι ας είναι καλά γι’ αυτό κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν και την θέλουν να τα βρήκε ξανά με τον Κώστα Καραφώτη. Ούτε σενάριο επιστημονικής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νεύρα, πολλά νεύρα έχει η Μάρω Λύτρα τις τελευταίες μέρες κι ας είναι καλά γι’ αυτό κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν και την θέλουν να τα βρήκε ξανά με τον Κώστα Καραφώτη. Ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δε λες αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο ήταν αρκετό για να εξοργίσει την Μάρω. Κι αυτή, δεν έχει πια συνηθίσει στα... χιόνια; Ούτε έχει ακούσει τις φήμες που θέλουν τον πρώην της να τα βρήκε ξανά με την πρώην του; Την Κατερίνα Παπουτσάκη, συγκεκριμένα.

Αλλά, μάλλον, στην έκρηξη της Μάρως έπαιξε ρόλο και η παραλίγο «τυχαία» συνάντηση που θα είχε με τον Καραφώτη, την περασμένη εβδομάδα, στα γραφεία εκδοτικού οργανισμού. Εκείνος είχε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό κι εκείνη κάτι άλλο (δεν κατάλαβα, τι) σε περιοδικό του Ομίλου. Όταν η Μάρω έφευγε, ο Κώστας ερχόταν και η αοιδός έμαθε για την παρουσία του στο ασανσέρ. Άρον, άρον έφυγε από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τα χειρότερα.

Το ερώτημα εδώ είναι: «Ποιος... Κόπολα πήγε να σκηνοθετήσει την τυχαία συνάντηση»! Γιατί, όπως υποστηρίζει η Λύτρα η εταιρεία της ακύρωσε το κανονικό ραντεβού δύο μέρες πριν και το μετέφερε για εκείνη τη μέρα. Να ναι όλο τυχαίο; Ποιος ξέρει. Πάντως, η Μάρω είναι πολύ αγριεμένη και στο Forum των θαυμαστών της δίνει με τον δικό της greeklish τρόπο ένα τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης, αφήνοντας όμως υπονοούμενα γι’ αυτούς που έχουν «όφελος» από ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να βγάλω μία άκρη, αλλά δεν καταλάβαινα τι έγραφε. Στα greeklish είμαι καλή (με Καλομοίρα, Λεβέντη, Μάρω, Μασίνο και τα ξαδέλφια μου στον Καναδά έχω γίνει εξπέρ), αλλά η αοιδός ήταν τόσο συγχυσμένη που και η ίδια δεν καταλάβαινε τι ήθελε να πει. Είχε και αγγλικές λέξεις, αλλά φευ ήταν επίπεδο Proficiency κι εγώ δεν το έχω πάρει. Ένα Lower και πολύ μου είναι. Πάντως, έβριζε πολύ, άφηνε υπονοούμενα και κάτι μου λέει ότι η ιστορία αυτή θα έχει συνέχεια. Ίδωμεν.