"Ανεβάστε τα νούμερα, γιατί... "!

22.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λες όταν έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον «Πρωινό Καφέ» να έριξε καμιά κατάρα του τύπου: «Και σ’ αυτό το στούντιο το καλό, καρέκλα πάντα να τρίζει και ο οικοδεσπότης του Καφέ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λες όταν έφυγε η Ελένη Μενεγάκη από τον «Πρωινό Καφέ» να έριξε καμιά κατάρα του τύπου: «Και σ’ αυτό το στούντιο το καλό, καρέκλα πάντα να τρίζει και ο οικοδεσπότης του Καφέ προβλήματα να αντιμετωπίζει»; Μπαααα. Αλλά και πάλι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι από τότε που έφυγε η Ελένη, ο καναπές του «Πρωινού Καφέ» είναι.. ηλεκτρικός και κανείς από τους διαδόχους της δεν αντέχει. Πρώτα η Ελεονώρα Μελέτη (κι ας άντεξε στην παρουσίαση τρία χρόνια) και τώρα το δίδυμο Κατερίνα Ζαρίφη - Νίκος Μουτσινάς.

Και να φανταστεί κανείς ότι οι δυο τους ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις (από ΑΝΤ1 μεριά πάντα) και την ελπίδα ότι θα κάνουν την ανατροπή στην πρωινή ζώνη. Αυτή δεν ήρθε ποτέ και οι τηλεθεατές δεν φαίνονται να συγκινούνται από την εναλλακτική πρόταση του διδύμου. Τα νούμερα του «Καφέ» παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τέτοια ποσοστά (12 και 13%) στον ΑΝΤ1 δεν τα είχαν συνηθίσει στο παρελθόν.

Γι αυτό και οι ιθύνοντες του καναλιού προσπαθούν να βρουν λύσεις, μπας και ανεβάσουν λίγο τα νούμερα. Μάλιστα, λέγεται ότι έχουν δώσει ένα... dead line στο δίδυμο μέχρι τα Χριστούγεννα μήπως και ρεφάρουν. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε τα μέτρα θα είναι δραστικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει και κόψιμο; Άγνωσται αι βουλαί του καναλιού. Πάντως, δημοσιεύματα θέλουν τους υπεύθυνους να ψάχνουν και τρίτο πρόσωπο στην παρέα, μάλλον σε ρόλο παρουσιαστή, διότι πιστεύουν ότι στο δίδυμο έχει κολλήσει η «ρετσινιά» των πανελιστων και δε λέει να τους φύγει.