Όχι άλλο... "αφιέρωμα Ρούλα Κορομηλά"!

15.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακό είναι κι αυτό; Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες που ξεκινάνε οι διάφορες πρωινές εκπομπές, όλο και κάποια από αυτές (για να μην πω όλες) θυμούνται τη Ρούλα Κορομηλά και κάνουν κι από ένα αφιέρωμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακό είναι κι αυτό; Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες που ξεκινάνε οι διάφορες πρωινές εκπομπές, όλο και κάποια από αυτές (για να μην πω όλες) θυμούνται τη Ρούλα Κορομηλά και κάνουν κι από ένα αφιέρωμα για το ένδοξο τηλεοπτικό παρελθόν της «εθνικής παρουσιάστριας». Πέρυσι ήταν η Ελένη Μενεγάκη, φέτος είναι η Ελεονώρα Μελέτη και πάει λέγοντας. Για να καταλάβεις, οι σκηνές από «Ciao ΑΝΤ1», «Μπράβο», αλλά και «Πρωινό καφέ» έχουν παίξει περισσότερες φορές κι από τις επαναλήψεις του «Ρετιρέ» και του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Νισάφι. Νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί. Εκτός κι αν βλέπουν το αφιέρωμα στη Ρούλα στην πρώτη εκπομπή κάτι σαν... αγιασμό. Τότε πάω πάσο. Αν και η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μία... άλλη διάσταση στο αφιέρωμα. Μίλησε για τον άνθρωπο Ρούλα Κορομηλά και πόσο τη βοήθησε την περσινή χρονιά, που μετά από τόσες συνεντεύξεις - δηλώσεις της Ελεονώρας έχουμε πια εμπεδώσει ότι ήτο πολύ δύσκολη χρονιά.

Η Μελέτη αποκάλυψε πως η Ρούλα πέρυσι εκτελούσε άτυπα χρέη... συμβουλάτορα, αφού αρκετές φορές ακολουθούσε τις συμβουλές που της έδινε. Μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του Ηλία Ψινάκη και η Κορομηλά συμπάθησε τα μάλα τη νεαρή Μελέτη, γι’ αυτό και τη συμβούλευε πάνω στη δουλειά της. Τίποτε παραπάνω. Μάλιστα, η Ελεονώρα αποκάλυψε ότι έκαναν μαζί και Πρωτοχρονιά, αλλά δεν μας είπε αν κι εκεί μεταξύ γαλοπούλας και βασιλόπιτας της είπε πώς να αντιμετωπίσει την κακία των συνεργατών της και το βαρύ κλίμα.