Η Τατιάνα ντρεπόταν για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές!

15.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της ότι ήθελε να ξεράσει με κάποιους καλεσμένους της στα... ένδοξα χρόνια του κουτσομπολιού, η Τατιάνα Στεφανίδου επανέρχεται και δηλώνει πάνω κάτω τα ίδια. «Ντρεπόμουν για τις εκπομπές που έκανα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της ότι ήθελε να ξεράσει με κάποιους καλεσμένους της στα... ένδοξα χρόνια του κουτσομπολιού, η Τατιάνα Στεφανίδου επανέρχεται και δηλώνει πάνω κάτω τα ίδια. «Ντρεπόμουν για τις εκπομπές που έκανα» δηλώνει η Τατιάνα στο «TV Έθνος» και με πονάει η καρδιά μου στη σκέψη και μόνο του... δράματος που περνούσε. Τι βασανιστήριο και αυτό; Ακόμη μία φορά να πει πόσο άσχημα περνούσε κι ένιωθε όταν έκανε τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και θα πάω να βρω αυτούς που την έβαλαν να τις παρουσιάσει και θα τους ζητήσω το λόγο.

Μα δεν έβλεπαν ότι η «Τάτι» δεν περνούσε καλά; Ότι δεν της άρεσε αυτό που έκανε; Γιατί εμείς ως τηλεθεατές μήτε που πήραμε μυρουδιά ότι της Τατιάνας της ερχόταν... ξερατό με κάποια από τα θέματα της εκπομπής. Το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν τόσο καλή στο ρόλο αυτό, που έλεγες ότι το απολάμβανε κιόλας. Τόσο πολύ που κάποιοι της κόλλησαν τη ρετσινιά της «κακιάς». Άσε, που δημιούργησε Σχολή στο είδος αυτό, πράγμα δύσκολο αν το σκεφτείς καλά. Σκέψου, δηλαδή, αν της άρεσε. Τι θα γινόταν τότε;

Ωστόσο, τρία χρόνια μετά κι αφού η Στεφανίδου το έχει «γυρίσει» (μη σκεφτείς βέβαια ότι έχει κάνει και στροφή 180 μοιρών) δηλώνει τώρα πόσο άσχημα περνούσε με αυτές τις εκπομπές, ενώ για να καταλάβεις απέφευγε τις πολλές συνεντεύξεις επειδή δεν ένιωθε καλά να μιλάει για τη δουλειά της. Μάλιστα, αποδέχεται την κακή κριτική που της έκαναν όλοι τότε, αφού και η ίδια έτσι θα αντιμετώπιζε τη δουλειά της από άλλο πόστο. Λέει κιόλας ότι έχει μετανιώσει για κάποια θέματα (όπως η ιστορία με τη Σεμίνα Διγενή), ενώ δε σκοπεύει ποτέ να υπηρετήσει ξανά αυτό το είδος.