Σοφία, "Καλομελέτα κι έρχεται" η Γερμανού!

10.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα πριν τη Ναταλία Γερμανού θα βγει στον «αέρα» η Σοφία Αλιμπέρτη και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου. Και καλά το σκέφτηκε να σου πω, για να έχει το Ναταλάκι μία εβδομάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα πριν τη Ναταλία Γερμανού θα βγει στον «αέρα» η Σοφία Αλιμπέρτη και συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου. Και καλά το σκέφτηκε να σου πω, για να έχει το Ναταλάκι μία εβδομάδα περιθώριο ως τηλεθεάτρια να δει το «Καλομελέτα κι έρχεται» της Αλιμπέρτη. Γιατί, άπαξ και ξεκινήσει η δική της «τρελή χαρά» πού χρόνος για ζάπινγκ!

Η Αλιμπέρτη δηλώνει πανέτοιμη για τη νέα σεζόν και παρόλο που δεν έχει αναφερθεί στη φετινή της «αντίπαλο» σίγουρα την υπολογίζει και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. «Καλομελέτα κι έρχεται η Γερμανού». Μάλιστα, η Σοφία έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εκπομπή της, από σκηνικά μέχρι συνεργάτες, ενώ θα έχει και νέα πρόσωπα δίπλα της, όπως ο Γιώργος Λιανός.

Αυτόν ως τραγουδιστή στο Fame Story δεν τον γνωρίσαμε; Τώρα το γύρισε σε... βοηθός παρουσιαστή; Γιατί, θα έχει τέτοιο ρόλο και στο X-Factor με παρουσιαστή τον Sakis Ρουβά. Επίσης, τραγουδιστής. Τέλος πάντων, η Αλιμπέρτη είναι έτοιμη και πολύ χαρούμενη με τα νέα σκηνικά, ενώ μέχρι να ξεκινήσει η εκπομπή, πηγαίνει βόλτες με τον Αλέξανδρο Παρθένη με τον οποίο οι φήμες τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά. Άμα δεν δω βέρα στο αριστερό, δεν πιστεύω τίποτε.