Ένας "ναύτης" για την Λόπεζ!

08.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μία εβδομάδα πριν την Μαντόνα ? συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου - έρχεται στην Ελλάδα η Τζένιφερ Λόπεζ. Γουάου. Θα δώσει συναυλία στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. Και πάλι γουάου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μία εβδομάδα πριν την Μαντόνα - συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου - έρχεται στην Ελλάδα η Τζένιφερ Λόπεζ. Γουάου. Θα δώσει συναυλία στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. Και πάλι γουάου. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Τζένιφερ έψαχναν έναν Έλληνα τραγουδιστή, που θα ανοίξει τη συναυλία. Και τελικά τον βρήκαν. Ο Κώστας Μαρτάκης θα κάνει... σαπόρτ στην Jlo. Εδώ, πάει ένα μεγάλο... Γουάααααου!

Αυτά είναι. Ο Μαρτάκης υπηρετεί στο ναυτικό κι έξω η τύχη του δουλεύει. Βλέπεις, οι άνθρωποι του - λέγε με Ηλία Ψινάκη βεβαίως βεβαίως- κινήθηκαν γρήγορα κι έξυπνα, έδωσαν στους συνεργάτες της Λόπεζ ένα βίντεο του Κώστα κι εκείνοι αποφάσισαν να τον «κλείσουν». Χμ. Ήθελα να ήξερα ποιο βίντεο έστειλαν κι ενθουσιάστηκαν τόσο; Της Γιουροβίζιον, πάντως, όχι. Τέλος πάντων, η συναυλία θα γίνει μία μέρα μετά την ορκωμοσία του αοιδού και η χαρά του για την ευκαιρία αυτή εννοείται πως είναι μεγάλη.

Έτσι, ο Μαρτάκης ξεχνάει... στρατά και ναυτικά και τον καημό του νεοσύλλεκτου. Αν και όπως λένε, για νεοσύλλεκτος μια χαρά είναι, αφού την ημέρα που παρουσιάστηκε στον Πόρο πήγε από τους τελευταίους - για να μη σου πω τελευταίος- ενώ έσκασε μύτη με πολυτελέστατο τζιπ. Αυτά είναι.