Νίκος φεύγει, Νίκος έρχεται!

01.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον «τόπο του εγκλήματος» επιστρέφει μετά από χρόνια ο Νίκος Κουρκούλης και συγκεκριμένα επιστρέφει στο «Ποσειδώνιο». Ο Κουρκούλης θα πάρει τη σκυτάλη από το Νίκο Βέρτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον «τόπο του εγκλήματος» επιστρέφει μετά από χρόνια ο Νίκος Κουρκούλης και συγκεκριμένα επιστρέφει στο «Ποσειδώνιο». Ο Κουρκούλης θα πάρει τη σκυτάλη από το Νίκο Βέρτη, ο οποίος σταματάει τις εμφανίσεις του στο εν λόγω κέντρο στις 13 Οκτωβρίου.

Ο Βέρτης εμφανίζεται στο «Ποσειδώνιο» τα τελευταία πέντε χρόνια με πολλή με μεγάλη επιτυχία και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και ο συνονόματος του, Κουρκούλης. Κι εδώ που τα λέμε, δεν είναι δύσκολο να τα καταφέρει, ο οποίος Κουρκούλης προέρχεται από μία πετυχημένη περσινή σεζόν στο «Βοτανικό» με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλλη Κοκκίνου.

Οι εμφανίσεις του Κουρκούλη θα ξεκινήσουν στις 24 Οκτωβρίου, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα πλαισιώνουν το γνωστό τραγουδιστή. Πάντως, ο Νίκος στο «Ποσειδώνιο» θα παρουσιάσει την καινούργια του δισκογραφική δουλειά.