Η έκπληξη στην Γωγώ από τους φίλους της!

29.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Φίλοι - μάλαμα» είναι τα κολλητάρια της Γωγούς Μαστροκώστα, οι οποίοι της επεφύλαξαν μία ευχάριστη έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων της. Η Γωγώ την περασμένη Τρίτη είχε γενέθλια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Φίλοι - μάλαμα» είναι τα κολλητάρια της Γωγούς Μαστροκώστα, οι οποίοι της επεφύλαξαν μία ευχάριστη έκπληξη την ημέρα των γενεθλίων της. Η Γωγώ την περασμένη Τρίτη είχε γενέθλια και οι φίλοι της - μεταξύ άλλων και ο Χάρης Σιανίδης - την έβγαλαν έξω για λίγη διασκέδαση, στην αθηναϊκή νύχτα, που θα της λείψει αρκετά αφού τώρα μένει με τον αγαπημένο της, Τραϊανό Δέλλα, στην Κύπρο.

Βασικά, η εγκυμονούσα Γωγώ κάπως έτσι είδε την έξοδο με τους φίλους της κι όταν ο Σιανίδης της έφερε την τούρτα για να σβήσει τα κεράκια, συγκινήθηκε τα μάλα με την έκπληξη τους. Ε, η αλήθεια είναι πως στην κατάσταση της δεν θέλει και πολύ για να συγκινηθεί. Η Μαστροκώστα το βράδυ εκείνο δε συνοδευόταν από τον Δέλλα, αφού εκείνος την επόμενη μέρα έπαιζε με την Ανόρθωση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η Γωγώ έχει μπει για τα καλά στο «πετσί» του ρόλου «σύζυγος ποδοσφαιριστή» και την Τετάρτη βρέθηκε στις κερκίδες του Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο της. Μάλιστα, ήτο πολύ ευδιάθετη και δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει τον Τραϊανό. Η κοιλιά της έχει μεγαλώσει αρκετά, αφού σε τρεις μήνες θα έρθει η κόρη τους, Βικτώρια, ενώ το ζευγάρι έφυγε για την Κύπρο, όπου ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να εγκατασταθούν στην πολυτελή μονοκατοικία, που νοίκιασαν στη Λάρνακα.