Μήπως η βασίλισσα σνόμπαρε δημόσια τους Cambridges υπέρ των Sussexes και δεν το πήρε είδηση κανείς;

10.03.2020
Μήπως η βασίλισσα σνόμπαρε δημόσια τους Cambridges υπέρ των Sussexes και δεν το πήρε είδηση κανείς;
Μία ανάρτητη του παλατιού μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και αναρωτιόμαστε αν αποτελεί ένα είδος "άτυπου" αποχαιρετισμού με περισσότερο συναίσθημα από όσο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Με αφορμή την πρόσφατη λειτουργεία υπέρ της Κοινοπολιτείας που τελέστηκε στο Wesminster Abbey στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Facebook "ανέβηκαν" 11 φωτογραφίες όπου βλέπουμε τα μέλη της που παραβρέθηκαν καθώς και μερικούς από τους ανθρώπους που συμμετείχαν από άμβωνος.

Θυμίζουμε ότι, στην ουσία, αυτή η εκδήλωση υπήρξε το "κύκνειο άσμα" του δούκα και της δούκισσας του Sussex ως senior royals καθώς από 1η Απριλίου περνούν και τυπικά σε μια άλλη εποχή, όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα.

Εκτός, όμως, από αυτό το σημείο, η χθεσινή εκδήλωση αναμενόταν με ενδιαφέρον καθώς στάθηκε η αφορμή για να βρεθούν ξανά δημόσια μαζί ύστερα από πολύ καιρό οι Fabulous Royal Four. Η συνάντηση έγινε, λοιπόν, και ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε... Ένα "γεια" και ένα νεύμα από William και Harry, η Μeghan με ένα μόνιμο χαμόγελο τύπου "τι όμορφη που είναι η ζωή" -ή "είμαι υπερβολικά αγχωμένη και πρέπει να το κρύψω"- και το απόλυτο τίποτα από Kate μεριά.

Έστω...

Η λειτουργία τελέστηκε, οι τίτλοι τέλους έπεσαν και οι Sussexes περνούν σιγά σιγά σε μια νέα, αχαρτογράφητη -για όλους- εποχή που θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό προηγούμενο για τη βρετανική -και ενδεχομένως, όχι μόνο για αυτή- βασιλεία.

Στον απόηχο της χθεσινής ημέρας λοιπόν, "επιστρέφουμε" στη royal ανάρτηση για την οποία μιλήσαμε στην αρχή, όπου μετράμε τέσσερις φωτογραφίες των Sussexes και μόλις μία (!) των Cambridges. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός. Κάποιος επέλεξε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και μάλλον στέλνει ένα μήνυμα μέσα από αυτές. Ένα "αντίο" τρυφερό, όμως... "κρυπτογραφημένο", που ίσως την ίδια στιγμή έρχεται για να ισορροπήσει ένα άλλο, αντίθετο, που είχε δοθεί μέσω του επίσημου μηνύματος της βασίλισσας για την αρχή του χρόνου. Ιδού η ανάρτηση και βγάλτε οι ίδιοι συμπεράσματα...

Υ.Γ.: Το πρώτο πληθυντικό του κειμένου ας αποδοθεί στο royal περιτύλιγμά του! (LOL)

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 12:58