Η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie τσακώνονται για τη Meghan Markle - Μα γιατί βρε κορίτσια;

11.02.2020
Η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie τσακώνονται για τη Meghan Markle - Μα γιατί βρε κορίτσια;
Τα ονόματα τριών από τις πιο διάσημες κυρίες της εποχής μας στην ίδια πρόταση. Αυτό κι αν έχει ενδιαφέρον. Ακόμη και αν πρόκειται για... σενάριο επιστημονικής φαντασίας -γιατί μάλλον περί αυτού πρόκειται!

Jennifer Aniston, Angelina Jolie και Meghan Markle! Τρία ονόματα που από μόνα τους "πουλάνε", για να χρησιμοποιήσουμε και όρο της "αγοράς". Σκέψουν να τα "βάλεις" μαζί!

Η σχέση των διάσημων πρώην συζύγων του Brad Pitt έχει "ζουμί" εδώ και χρόνια πολλά. Πότε η μία και πότε η άλλη έχουν "χρεωθεί" κάποια ίντριγκα, κάποια δεύτερη σκέψη, κάτι τύπου "σε δουλειά να βρισκόμαστε".

Ό,τι και αν νιώθουν η μία για την άλλη μόνο εκείνες το γνωρίζουν. Δημόσια έχουν σταθεί στο ύψος τους, αμφότερες (αν και τυπικά, η Angie δεν έχει κάτι να της προσάψει της Jen, οπότε αν ήταν κάποια που θα δικαιολογούνταν να κρατά κάποια "κακία" αυτή θα ήταν η δεύτερη, αλλά... έστω).

O Tύπος τις τοποθετεί "απέναντι" κατά καιρούς αν και τελευταία, δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. Αυτό που είχαν κοινό, τελείωσε και στις δυο! Τυπικά και εξ όσων γνωρίζουμε, πάντα!

Να όμως που κάτι βρέθηκε να μπει ανάμεσά τους. Ή μάλλον... κάποια!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού ταμπλόιντ Heat, λοιπόν, η Jennifer Aniston και η Angelina Jolie διεκδικούν αμφότερες τη Meghan Markle (!) και δηλώνουν έτοιμες να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για να την κερδίσουν. Η κάθε μία για τον εαυτό της!

Άκουσον άκουσον!

Και εξηγούμαι -όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό, τουλάχιστον- σημειώνοντας πάντα ότι το θέμα αυτό αναπαράγεται αποκλειστικά και μόνο για τη διασκεδαστική πλευρά του. Το βρήκα, πραγματικά, απολαυστικό με τη χιουμοριστική του έννοια. Γέλασα με την καρδά μου.

Πηγή της έκδοσης, λέει, αποκαλύπτει ότι και οι δυο πρώην κυρίες Brad Pitt "επωφθαλμιούν" μια σχέση με το royal couple, που, ως γνωστόν, έχει εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο επιλέγοντας να μοιράσει τη ζωή της οικογένειας μεταξύ Λονδίνου και Βόρειας Αμερικής. Προς το παρόν, ο Harry, η Meghan και ο γιος τους, Archie, ζουν στον Καναδά, ενώ φήμες τους θέλουν να οδεύουν προς Λος Άντζελες με σκοπό η δούκισσα του Sussex να συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική από εκεί που την άφησε όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπά της.

"Τόσο η Jen όσο και η Ange θέλουν να κάνουν παρέα με τον Harry και τη Μeghan όταν εκείνοι μετακομίσουν στο Λος Άντζελες", μεταφέρει πηγή του περιοδικού Heat υπογραμμίζοντας ότι αυτός είναι ο λόγος που Aniston και Jolie βρίσκονται "Απέναντι" για ακόμη μία φορά!

Και το θέμα δεν σταματά εκεί. Ακολουθεί και ανάλυση:

"Η Jennifer θεωρεί ότι έχει περισσότερη επιρροή και μπορεί να ανοίξει περισσότερες πόρτες στη Meghan όσον αφορά την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ θεωρεί μεγάλο ατού το γεγονός ότι θα μπορέσει να τους συστήσει σε όλους τους διάσημους (!) φίλους της -του Brad Pitt συμπεριλαμβανόμενου. Από την άλλη πλευρά, η Angelina θεωρεί ότι η Meghan θα επιλεξει εκείνη (!) κυρίως λόγω της φιλανθρωπικής της δράσης και της θέσης της στα Ηνωμένα Έθνη".

Βέβαια, η Aniston θα έχει πιο νωρίς την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους βρετανούς royals καθώς απο τον Ιούνιο θα βρεθεί για μερικούς μήνες στον Καναδά για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο "Murder Mystery". Ε ναι.. Τότε η Jolie θα πρέπει να περιμένει λίγο!

Μα τι διαβάζουμε, πραγματικά! Σφάζονται στην ποδιά της δούκισσας μέλη της υψηλής Hollywood Royalty!

Ψυχραιμία παιδιά! Οι διάσημες αυτές κυρίες θα συναντηθούν εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή. Κατά μόνας ή... ομαδικά! Και εμείς μπορεί να μην το πάρουμε ούτε καν είδηση! Όμως έλεος! Ας υπάρξει και ένα όριο στη... μυθοπλασία που συνοδεύει τα περισσότερα άρθρα αυτού του είδους. Είμαστε κι εμείς που ενημερωνόμαστε μέσω διαδικτύου. Και άντε, εμείς ξέρουμε και φιλτράρουμε -και μεταφέρουμε (όσοι ενδιαφερόμαστε για την αλήθεια, δηλαδή) ό,τι μετεφέρουμε, φιλτραρισμένο- υπάρχει, όμως, κόσμος και ντουνιάς που "μασάει". Έλεος λοιπόν! Μπάστα στη φαντασία λίγο! Υπάρχουν και όρια!

Από την άλλη... "Live and let Live" λέει ο λαός! Και προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη. Όμως να που μερικές φορές αυτό το δεύτερο κομμάτι του ρητού, το 'Let Live" δηλαδή με δυσκολεύει!!! Ε... να μη λέμε και ό,τι θέμε δηλαδή! "Όχι, ΕΓΩ είμαι η καλύτερη φίλη της", φέρονται να "φωνάζουν" οι δυο κυρίες του Hollywood σύμφωνα με την έκδοση. Ε όχι, λέω κι εγώ... Υπάρχουν και όρια!!! Γέλασα, όμως, πραγματικά. Το ξαναλέω!!!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.07.2023 - 12:58