Το Έψιλον δεν παχαίνει... ομορφαίνει! Μετεγγραφή τώρα!

15.09.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι συμβαίνει εκεί στο Έψιλον δεν ξέρω, αλλά τόση ομορφιά (σε πόστερ και φωτογραφίες στα social media) μου κέντρισε την περιέργεια.

Τι εννοώ; Μα αν δεις φωτογραφίες από τα social media του σταθμού, θα εκπλαγεις.

Παιδούλα η Ναταλία Γερμανού, λίγο μετά τα είκοσι η Τατιάνα Στεφανίδου, να μην σου μιλήσω για τη Χριστίνα Λαμπίρη. Κοριτσάκι!

Τωρα ζωντανά η @tatistefanidou στην τηλεόραση του @epsilon_tv ! Συντονιστείτε!! #epsilontv #neoprogramma #aftoeinaikanali #tatiana #tatianalive

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Epsilon Τηλεοραση (E Tv) (@epsilon_tv) στις

Να δεις και στο λέω από τα πολλά υαλουρονικά οξέα που διαφημίζονται στο σταθμό, μένει περίσσεια και την χρησιμοποιούν όλες οι παρουσιάστριες γιατί τόση γυαλάδα, τόση απουσία ρυτίδας, δεν εξηγείται αλλιώς.

Συμβαίνει τωρα!!! Πρεμιέρα @natalia_germanou στο Epsilon! Συντονιστείτε τωρααααααα!!!!😄😋 #premiera #aftoeinaikanali #NaMaSte #natalia #namaste_epsilontv #epsilontv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Epsilon Τηλεοραση (E Tv) (@epsilon_tv) στις

Τώρα που φάνηκαν οι πρώτες μου ρυτίδες λέω και γω να χτυπήσω την πόρτα του σταθμού. Φαίνεται το Έψιλον δεν παχαίνει... ομορφαίνει και με αποδείξεις. Κι ελπίζω οι παρουσιάστριες να είναι έτσι και στην πραγματικότητα, μην έχει παρέμβει κανένας εργαζόμενος- μάγος του φότοσοπ.