Δράμα! Ποια παρουσιάστρια θα λείπει από το ντιμπέι(τ);

09.09.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Κάνε ένα ντιμπέι ρε Σαμαρά. Ένα ντιμπέι ρεεεε. Φοβάσαι;" (όπου ντιμπέι το... ντιμπέιτ) ωρυόταν πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου ο Νίκος ο Αλέφαντος.

Τότε ο ο Σαμαράς το ντιμπέι δεν το έκανε, αλλά θα το κάνουν σε ετούτες τις εκλογές οι πολιτικού αρχηγοί. Και δεν ξέρω αν ο Σαμαράς φοβήθηκε να κάνει το ντιμπέι (όπως έλεγε ο Αλέφαντος), αλλά φοβήθηκαν στο αποψινό ντιμπέιτ να έχουν Ελεονώρα Μελέτη!

Θα σου πω τι εννοώ. Στο αποψινό ντιμπέιτ (21.00 μμ) των αρχηγών των κομμάτων θα υποβάλλουν ερωτήσεις δημοσιογράφοι/εκπρόσωποι των ιδιωτικών καναλιών.Για την ακρίβεια, οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.



Όλγα Τρέμη (Mega), Μαρία Χούκλη (ΑΝΤ1), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΙ), Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Μάρα Ζαχαρέα (Star). Εκπροσώπηση θα έχει και το Epsilon TV. Κι εκεί που περίμενα ότι θα τα δω όλα, και η Ελεονώρα η Μελέτη (ήταν η άνκοργουμαν του σταθμού μέχρι να φύγει για τις εξωτικές της διακοπές) θα καθίσει δίπλα στους υπόλοιπους δημοσιογράφους του ενημερωτικού, πήρα τη μεγάλη πίκρα....

Η Νονόρα δεν θα συμμετέχει στο ντιμπέιτ. Το κανάλι θα το εκπροσωπήσει ο Μάκης Γιομπαζολιάς! "Κες και σε Γιομπαζολιάς" που θα αναρωτιόταν και ο Αλέφαντος; Κανονικά δεν θα έπρεπε να ήταν η Ελεονώρα;

Της πήραν τις ειδήσεις και δεν το πήρα χαμπάρι; Πες μου ότι φέτος, δεν θα έχουμε Ελεονώρα με αποκαλυπτικό μπούστο να λέει τις αποκαλυπτικές ειδήσεις; Μα why;

Δεν ήταν έκπληξη η Μελέτη στο ρόλο της ανκοργούμαν; Μια απόλαυση ήταν στο λέω εγώ. Ειδικά, όταν "σφάχτηκε" με τη Ραχήλ Μακρή για το Lifestyle ήταν μια μούρλια. Όρθωσε ανάστημα και ντεκολτέ και την έκανε "σκόνη".

Απογοητεύτηκα. Θέλω Ελεονώρα στο ντιμπέι και ξοπίσω της τον Θέμη τον Μάλλη, να της δίνει κουράγιο στο αυτί και να της σκουπίζει τον ιδρώτα. Όχι, καν'το εικόνα: Ελεονώρα, ξοπίσω Μάλλης και δίπλα Τρέμη και Χούκλη!

Ούτε ο Ρήγας τέτοιο σενάριο. Κάνε και μία άλλη εικόνα: Ελεονώρα να κάνει ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς! Μόνο ο Μεϊμαράκης θα το απολάμβανε να είσαι σίγουρος!!! Άντε και ο Τσίπρας. Θα μιλούσαν στα διαλείμματα και για μόδα. Εξάλλου, ο πρώην πρωθυπουργός τελευταία μάς έχει προκύψει πολύ τρεντόνι, με τα Μοσκίνο κοστουμάκια!

Στην Ελεονώρα τώρα. Θεωρώ ότι το Epsilon έπρεπε να τη στείλει (αν ειναι ακόμα ανκοργουμαν). Θα ήταν η τρολιά της δεκαετίας. Μεγαλύτερη και από αυτή που κάθε τρίτη Κυριακή είμαστε πάνω από μία κάλπη. Πιο συχνά μας βλέπουνε πλέον τα εκλογικά κέντρα από τα σπίτια μας!

Ο Μένιος ο Φουρθιώτης, πώς και δε σκέφτηκε να την κάνει την τρολιά και να στείλει Ελεονώρα; Μαζί και μια κάμερα της εκπομπής του, "Αποκαλυπτικά"; Και να κάνουν μετά δηλώσεις στον Μένιο της Τζουλιας (κάποτε παλιά) Κουτσούμπας και Λαφαζάνης! Γιατί να μην το ζήσω αυτό;

Υ.Γ. Ο Μάκης Γιομπαζολιας είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος με πολυετή πείρα στο χώρο της δημοσιογραφίας και σημαντικές συνεργασίες, όπως με την Ελευθεροτυπία και την κρατική τηλεόραση. Και σίγουρα, δε θα μπορούσε να εκπροσωπήσει κάποιος άλλος το κανάλι.